Obnoviť stránku

Kuberg Start

Doručenie na
predajňu zadarmo
1 329 €

Kuberg Start


Elektrický motocykel pre deti od 3 rokov

Kuberg Young Rider Štart je prvá elektrická motokrosová motorka určená pre deti vo veku 3 až 5 rokov. Výkonný 1 000 W motor ponúka dostatočný krútiaci moment a pomerne slušné zrýchlenie. Malý vodič môže svišťať maximálnou rýchlosťou až 24 km h. Dobíjacia batéria zaisťuje tichú prevádzku bez benzínu a oleja, bez štartovania a bez zložitej údržby. Jedno nabitie umožňuje dojazd cca 1 hodinu.


Young Rider Start poskytuje úplnú radosť z jazdy

Odolná konštrukcia, vysoký výkon a precízne ovládanie, to sú hlavné domény elektrickej motorky Kuberg Young Rider Start. Stroj je špeciálne navrhnutý pre obratnosť a ľahkú manipuláciu. Je tak ideálny darček pre pokročilejších detských jazdcov, ktorí si chcú vylepšiť svoje jazdecké schopnosti a prežiť veľa zábavy.


Značka Kuberg stavia na kvalitných dielcoch

Aby bola zaistená čo najvyššia možná kvalita, každý stroj sa vyrába ručne, len z overených súčiastok najvyššej kvality, ktoré sú dodávané od dôveryhodných dodávateľov podľa špecifických požiadaviek výrobcu. Navyše ide o rýdzo český výrobok.



Vynikajúce jazdné vlastnosti

Dvojitý oceľový rám a teleskopicky odpružená predná vidlica umožňujú dokonalú jazdu aj na nerovnom teréne. Hmotnosť motorky je len 21 kilogramov. Vynikajúce jazdné vlastnosti zaisťujú 12,5" × 2,4" pneumatiky Kuberg Knobby. K dispozícii je aj špeciálny náramok pre rýchle odpojenie motora.


Inteligentná aplikácia Kuberg Volt pre monitorovanie jazdy

Mobilná aplikácia Kuberg Volt App určená pre inteligentné mobilné telefóny so systémom iOS aj Android, umožňuje monitorovať všetky funkcie motorky. Prostredníctvom aplikácie nastavíte napr. maximálnu rýchlosť, zobrazíte tachometer, štatistiky jazdy alebo pomocou perimetra vytýčite oblasť, v ktorej sa vaše deti môžu na motorke pohybovať.


Parametre a špecifikácia

Batéria a nabíjanie

Technické údaje

Výkon 1 kW

Úžitkové vlastnosti

Hmotnosť 21 kg
Farba Čierna

Vodičské oprávnenie

Vodičské oprávnenie Netreba
Kód:  Kube05
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09