Obnoviť stránku

Kuberg Start

Príslušenstvo k tovaru

Kuberg Start


Vhodná do terénu aj na cesty

Kuberg Start je prvá elektrická motokrosová motorka určená pre deti vo veku 3 až 5 rokov. Výkonný 1 000 W motor s veľkým krútiacim momentom a veľkým zrýchlením umožní dosiahnuť maximálnu rýchlosť 24 km/h. Dobíjacia batéria zaistí tichú prevádzku bez benzínu a oleja, bez štartovania a bez zložitej údržby. Jedno nabitie umožní dojazd cca 1 hodinu.


Absolútna radosť z jazdy

Odolná konštrukcia, vysoký výkon a precízne ovládanie, to sú hlavné domény elektrickej motorky Kuberg Start. Stroj je špeciálne navrhnutý na obratnosť a ľahkú manipuláciu, čo z neho robí ideálny darček pre pokročilejších detských jazdcov, ktorí si chcú vylepšiť svoje jazdecké schopnosti a zažiť veľa zábavy.


Iba kvalitné diely

Aby bola zaistená čo najvyššia možná kvalita, je každý stroj vyrábaný ručne len z overených súčiastok najvyššej kvality, ktoré sú dodané od dôveryhodných dodávateľov podľa špecifických požiadaviek výrobcu.



Vynikajúce jazdné vlastnosti

Dvojitý oceľový rám a teleskopicky odpružená predná vidlica umožnia dokonalú jazdu aj po nerovnom teréne. Vynikajúce jazdné vlastnosti zabezpečia pneumatiky 16" x 2.4" Kuberg Knobby. K dispozícii je aj špeciálna páčka na rýchle odpojenie motora.


Inteligentná aplikácia na monitorovanie jazdy

Mobilná aplikácia The Kuberg, určená pre inteligentné mobilné telefóny so systémom iOS aj Android, umožní monitorovať všetky funkcie motorky. Prostredníctvom aplikácie nastavíte napr. maximálnu rýchlosť, zobrazíte tachometer, štatistiky jazdy, alebo pomocou perimetra vytýčite oblasť, v ktorej sa vaše deti môžu na motorke pohybovať.

Parametre a špecifikácia

Technické údaje

Výkon 1 kW

Úžitkové vlastnosti

Hmotnosť 21 kg
Farba Biela
Kód:  Kube01
Produktové číslo:  ASB-START002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09