Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kuberg Freerider 8000 W XS

Doručenie na
predajňu zadarmo
4 539 €

Kuberg Freerider 8000 W XS


Kuberg Freerider XS je vhodná motorka do terénu aj na cestu

Elektrická viacúčelová motorka Kuberg Freerider XS vás bude svojimi parametrami veľmi baviť. 22 Ah batéria poskytuje dostatočný výkon na dosiahnutie maximálnej rýchlosti 55 km/h a zvládne až 60 minút prevádzky. Motorku poháňa agilný48 V/8 kW elektromotor. Výška sedla je 86 cm.


Úplná radosť z jazdy

Freerider XS je určený pre začínajúcich aj pokročilých jazdcov (min. výška 140 cm). Bez ohľadu na to, či chcete mať len radosť z jazdy, trénovať so svojimi deťmi, zlepšiť si fyzickú kondíciu alebo potrebujete iba dochádzať, Freerider XS bude vždy tou pravouvoľbou.


Kuberg stavil na českú výrobu

Aby bola zaistená čo najvyššia možná kvalita, každý Freerider XS je vyrábaný ručne, len z overených súčiastok najvyššej kvality, ktoré sú dodávané od dôveryhodných dodávateľov podľa špecifických požiadaviek výrobcu.



Vynikajúce jazdné vlastnosti

Freerider XS je vybavený prednou vidlicou Manitou Dorado Expert (180 mm) a zadnou DNM Burner RB-RCP, ktoré sa starajú o ladné dopady aj v tom nejhrbolatejšom teréne. Vynikajúce jazdné vlastnosti zabezpečujú pneumatiky 20 × 2.5 Maxxis Creepy Crawler a o bezpečné brzdenie sapostarajú 203 mm kotúče umiestnené na prednom aj zadnom kolese.


Inteligentná aplikácia Kuberg Volt na monitorovanie jazdy

Mobilná aplikácia Kuberg Volt App určená pre inteligentné mobilné telefóny so systémom iOS aj Android umožňuje monitorovať všetky funkcie motorky. Prostredníctvom aplikácie nastavíte napr. maximálnu rýchlosť, zobrazíte tachometer, štatistiky jazdy alebo pomocou perimetravytýčite oblasť, v ktorej sa vaše deti môžu na motorke pohybovať.


Parametre a špecifikácia

Technické údaje

Výkon 8 kW

Úžitkové vlastnosti

Hmotnosť 36 kg
Farba Čierna

Vodičské oprávnenie

Vodičské oprávnenie Netreba
Kód:  Kube08xs
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03