Obnoviť stránku

Kuberg Challenger 8000 W 20" kolesá

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Kuberg Challenger 8000 W 20" kolesá


Kuberg Challenger, komplexná elektrická motorka do terénu

Športovo zameraná trialová motorka Kuberg Challenger vzbudzuje svojím agresívnym dizajnom veľké očakávania. Podľa prvých ohlasov sa jedná o doteraz najlepší a najkomplexnejší projekt českej spoločnosti Kuberg.



Úplná radosť z jazdy

Challenger je určený pre začínajúcich aj pokročilých jazdcov do 16 rokov. Je výsledkom dvojročného intenzívneho vývoja, ktorý v základe síce vychádza z koncepcie benzínovej motorky, ale výsledok využíva úplne dokonale potenciál elektromotora. Najmä okamžitý nástup vysokého krútiaceho momentu.



Kuberg vsádza na českú výrobu

Aby bola zaistená čo najvyššia možná kvalita, je každý Freerider vyrábaný ručne len z overených súčiastok najvyššej kvality, ktoré sú dodané od dôveryhodných dodávateľov podľa špecifických požiadaviek výrobcu. Perfektná remeselná práca potvrdzuje príslovie o zlatých českých ručičkách.



Vynikajúce jazdné vlastnosti

Freerider je vybavený prednou vidlicou RST Killah (200 mm), ktorá zaistí ladné dopady aj v tom najhrboľatejšom teréne. Vynikajúce jazdné vlastnosti zabezpečia pneumatiky s rozmermi 20" pre predné a 14" pre zadné pneu. 20 × 2.5 Maxxis Creepy Crawler a o bezpečné brzdenie sa postarajú veľké kotúče umiestnené na prednom aj zadnom kolese.



Inteligentná aplikácia Kuberg Volt pre monitorovanie jazdy

Mobilná aplikácia Kuberg Volt App, určená pre inteligentné mobilné telefóny so systémom iOS aj Android, umožní monitorovať všetky funkcie motorky. Prostredníctvo aplikácie nastavíte napr. maximálnu rýchlosť, zobrazíte tachometer, štatistiky jazdy, alebo pomocou perimetra vytýčite oblasť, v ktorej sa vaše deti môžu na motorke pohybovať.

Parametre a špecifikácia

Technické údaje

Výkon 8 kW

Úžitkové vlastnosti

Farba Čierna

Vodičské oprávnenie

Vodičské oprávnenie Netreba
Kód:  Kube16
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19