Obnoviť stránku

Krusell BORAS FolioWallet pre Samsung Galaxy S7 čierne

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Krusell BORAS FolioWallet pre Samsung Galaxy S7 čierne

Flipové puzdro BORAS FolioWallet poskytne vášmu telefónu Samsung Galaxy S7 tú najlepšiu ochranu a priestor pre kreditnú kartu či bankovky. Funguje tiež ako stojan, spája v sebe teda tri funkcie v jednom. Telefón aj svoje peniaze budete mať bezpečne uložené a vždy po ruke.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia stojančeku pre sledovanie filmov a videohovory
  • Priestor pre bankovky a kreditné karty
  • Telefonujte, aj keď je puzdro zatvorené
  • Magnetické zatváranie
  • Špičkové spracovanie z polyuretánu

Dokonalá ochrana

Švédsky výrobca Krusell je známy prvotriednou kvalitou spracovania a dizajnom, ktorý dokonale ladí s elektronikou, pre ktorú sú určené. Puzdro BORAS FolioWallet ochráni váš smartphone pred škrabancami, odreninami a miernymi pádmi a nárazmi. Malým „nehodám" sa totiž časom nikto nevyhne, s kvalitným puzdrom však zabránite následkom. Vaša S7 si zachová dlho vzhľad ako nový, bezchybnú funkčnosť a vysokú hodnotu.

Stojanček pre multimédiá

Puzdro možno jednoducho otočiť do polohy stojančeku pre sledovanie videa alebo videochatu. Uvoľnia sa vám ruky a zábavu si môžete užívať aj vo viacerých ľuďoch. Puzdro je vyrobené špeciálne pre Samsung Galas S7 edge, preto do neho padne, ako uliaty. Zatváranie je riešené magnetickým systémom a samozrejmosťou sú všetky otvory pre konektory a ďalšie funkcie. Poteší fakt, že telefonovať možno aj v zavretom stave.

Určené pre:
Samsung Galaxy S7 edge

 

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S7 Edge

Typ a materiál

Typ Flipové puzdro
Materiál Plast

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním
Kód:  GD379c
Produktové číslo:  60578

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03