Obnoviť stránku

KRUPS KP1509CS NESCAFÉ Dolce Gusto Genio TITAN

4,6 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KRUPS KP1509CS NESCAFÉ Dolce Gusto Genio TITAN

KRUPS KP1509CS NESCAFÉ Dolce Gusto Genio sa predstavuje ako kompaktný a veľmi praktický automatický kávovar, ktorý sa perfektne osvedčí aj v malých kuchyniach.Cez svoje zanedbateľné rozmery sa v ňom skrýva celý rad užitočných vlastností, vďaka ktorým je príprava kávy či iného nápoja rýchla a jednoduchá.Pracuje pri tlaku čerpadla 15 barov a príkon prístroja dosahuje hodnôt 1500 W.Odnímateľný zásobník na vodu má objem 0,6 litrov.
Hlavnou devízou espresso prístrojov radu Dolce Gusto Genio je inteligentný dávkovacie rozhranie, vďaka ktorému nie je potrebné do procesu prípravy nápoja nijako zasahovať.Napriek tomu si na svoje prídu aj milovníci individualizovaného nápoje - k dispozícii je totiž okrem automatického i manuálny režim.Môžete si tak vybrať zo siedmich možností nastavenia množstva vody presne to, ktoré bude najviac vyhovovať.
Medzi ďalšie prednosti prístroja KRUPS KP1509CS NESCAFÉ Dolce Gusto Genio patrí tiež podpora úsporného režimu, ktorý prístroj automaticky vypne po 5 minútach nečinnosti.Odkvapkávacia tácka s tromi možnosťami nastavenia výšky sa ľahko prispôsobí veľkosti úžitkového hrnčeka a vy tak vždy môžete použiť ten najobľúbenejší.Okrem samotného prístroja v balení nájdete aj uvítací balíček, obsahujúci šesť kapsúl.Titánové farebné prevedenie je veľmi elegantné a štýlové.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
automatické espresso
Tlak čerpadla:
15 bar
Príkon:
1500 W
Nádrž na vodu:
0,6 l (odnímateľná)
Hlavné prednosti:
Inteligentné dávkovacie rozhranie
Plne automatická káva
7 možností nastavenia množstva vody
Pohodlie a obsluha:
Úsporný režim - automatické vypnutie po 5 minútach
Automatický a manuálny režim
Odkvapkávacia tácka s 3 možnosťami nastavenia výšky
LED indikátor zapnutia a vypnutia
Príslušenstvo:
Uvítací balíček 6 kapslí
Farebné prevedenie:
titán

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Kapsulový
Vyhotovenie Voľne stojací

Kapsuly

Druh kapsuly NESCAFÉ Dolce Gusto
Kód:  EAN3068j
Produktové číslo:  KP1509CS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04