Obnoviť stránku

KRK 8s2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KRK 8s2

Aktívny subwoofer od spoločnosti KRK je navrhnutý ako perfektný doplnok štúdiových monitorov. Perfektne sa hodí k dodaniu hutných basových tónov v kombinácii s meničmi s priemerom 4 " až 8". Pri kombinácii s KRK radou Rokit alebo VTX navyše dostanete dizajnovo zladenú sústavu so zaoblenými hranami. Difrakcia, známa vlastnosť obdĺžnikových bední, je v prípade KRK 8s2 potlačená na úplné minimum a navyše vyzerá zaoblenie hrán jednoducho skvele. Výkonný 8" woofer s prímesou sklenených vlákien reprodukuje silné a mohutné basy, ktoré sú ale presné a hladké.

Kľúčové vlastnosti KRK 8s2

  • Aktívny subwoofer s predným bassreflexom
  • Zaoblené predné hrany znižujúce difrakciu zvuku
  • Vyhotovenie s 15 mm zosilnenej drevovláknitej dosky MDF
  • 8" woofer s prímesou sklenených vlákien
  • Zosilňovač triedy D s vysokým výstupným výkonom až 109 W
  • Symetrické vstupy XLR a TRS + RCA a 6,3 mm jack
  • Dokonalý dizajn s povrchom "black vinyl"

KRK 8s2, dokonalý spoločník

Špičkový subwoofer KRK 8s2 ponúka dolnú priepusť, ktorého hodnotu môžete posúvať v rozmedzí 30 Hz až 205 Hz. Vďaka tejto natoľko flexibilnej hodnote nie je problém prepojiť woofer k takmer akejkoľvek repro sústave. Pre pripojenie k zdroju zvuku slúži hneď niekoľko konektorov - symetrický XLR, TRS alebo RCA konektor. Užitočným Bypass režimom premostíte pripojenie k reproduktoru, a tým ho vyradíte bez nutnosti odpájania káblov. To je možné ovládať nožným pedálom s veľkým.

Doplňujúce informácie:
Vstupné konektory:
XLR ľavý/pravý, 1/4" TRS ľavý/pravý, RCA ľavý/pravý, 1/4" nožný spínač

Výstupné konektory:
XLR ľavý/pravý, 1/4" TRS ľavý/pravý, RCA ľavý/pravý
 

 
Kód:  KRK002x
Produktové číslo:  8s2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17