Obnoviť stránku

KRISTIN ESS Strand Strengthening Reconstructive Mask 200 ml

Garancia najlepšej ceny
12,90 €

KRISTIN ESS Strand Strengthening Reconstructive Mask 200 ml

Chceli by ste používať masku na vlasy, vďaka ktorej dostanú vlasy všetko potrebné? Potom by ste si mohli obľúbiť masku na vlasy Kristin Ess s objemom 200 ml. Maska na vlasy je špeciálne vyvinutá pre ženy. Maska na vlasy najlepšie poslúži na poteší všetky typy vlasov. Táto maska je zaradená medzi oplachovacie, tá sa nanáša na čerstvo umyté a vlhké vlasy. Vďaka jej zloženiu nebude vlasom chýbať potrebná výživa ani regenerácia. Maska na vlasy KRISTIN ESS Strand Strengthening Reconstructive Mask 200 ml bez parabénov a bez sulfátov sa postará o najlepší možný vzhľad vašich vlasov.

Kľúčové prednosti masky na vlasy KRISTIN ESS Strand Strengthening Reconstructive Mask 200 ml

  • Vďaka tejto maske budete mať krásne a zdravé vlasy
  • Je vhodná na všetky typy vlasov
  • Oplachovacia maska sa používa na vlhké vlasy
  • Maska sa hodí hlavne pre ženy
  • Vlasy dokonale vyživuje a regeneruje
  • Zloženie: bez parabénov a bez sulfátov
  • Maska na vlasy Kristin Ess s objemom 200 ml

Zloženie

WATER (AQUA / EAU), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERÍN, DIHEPTYL SUCCINATE, Cocos nucifera (COCONUT) OIL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, DICETYLDIMONIUM CHLORIDE, FRAGRANCE (PARFUM), ISOPROPYL ALCOHOL, MASLO BUTYROSPERMUM PARKII (BAMBUCKÉ MASLO), LAURYL LAURATE, VÝŤAŽOK Z KVETOV CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, PERSEA gratissima (AVOCADO) OIL, Ricinus communis (CASTOR) SEED OIL, CETEARAMIDOETHYLDIETHONIUM SUCCINOYL HYDROLYZED PEA PROTEIN, HYPNEA MUSCIFORMIS EXTRACT, COCO-GLUCOSIDE, SARGASSUM FILIPENDULA EXTRACT, ALGIN, CARRAGEENAN, CHITOSAN, PANTHENOL, GELIDIELLA Aceros EXTRACT, HYDROLYZOVANÝ RYŽOVÝ PROTEÍN, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-37, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CETRIMONIUM CHLORIDE, HYDROXYACETOPHENONE, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, STEARAMIDOPROPYL DIMETYLAMÍN, POTASSIUM SORBATE, PPG-1 TRIDECETH-6, CITRIC ACID, CAPRYLOYL GLYCERÍN/SEBACIC ACID COPOLYMER, DECYL GLUCOSIDE, DICAPRYLYL ETHER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERYL OLEATE, C11-13 ISOPARAFFIN, PALMITAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, SORBITOL, Sorbitan Olea, XANTHAN GUM, BENZOIC ACID, Trisodium EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE. 210134

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Regenerácia, Výživa, Rozčesávanie

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez sulfátov

Objem

Objem 200 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Poškodené, Suché

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Typ

Typ produktu Maska
Kód:  KSVL8183
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  840797159624

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03