Obnoviť stránku

KOUWELL 5105N

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KOUWELL 5105N

Univerzálne Serial ATA radič ponúkajúce jeden interný a jeden externý (eSATA) port pre pripojenie moderných výkonných diskov. Radič je vhodný ako do starších počítačov bez Serial ATA portov, tak aj do novších strojov pre rozšírenie existujúcich portov. Plne podporuje štandard Serial ATA 1.0 s prenosovou rýchlosťou až 150 MB / si štandard Serial ATA II s rýchlosťou až 300 MB / s. Výhodou je podpora technológie NCQ. Karta sa do počítača pripája pomocou moderného rozhrania PCI Express x1. Disponuje podporou RAID v režimoch 0, 1, 0 + 1, 5 a JBOD. Karta je v prevedení Low-Profile a je tak vhodná aj do miniatúrnych počítačových staníc.
Technológia NCQ ukladá požiadavky na čítanie do vyrovnávacej pamäte a pri znalosti polohy čítacích hláv nastavuje optimálnu trasu pre najrýchlejší presun na požadované miesto. Požiadavky na prístup k disku sú priebežne vyhodnocované a trasa hlavičiek je stále modifikovaná. Vo výsledku sa tým zníži oscilácie čítacích hláv a urýchli prístup k disku pripojenému k Serial ATA portu.
Karta spĺňa direktívu Európskej únie verzia o zákaze používania nebezpečných látok v elektrotechnických výrobkoch, je teda omnoho šetrnejšie k životnému prostrediu.
Parametre a špecifikácie:
Čipset:
SiliconImage SATALink Sil3132
Rozhranie:
PCI Express x1
Porty:
1x Serial ATA II (interné)
1x eSATA (externí Serial ATA)
Podporované štandardy:
Serial ATA 1.0a
Serial ATA II 1.1
Podpora NCQ
Podpora LCQ
Podora RAID:
0, 1, 0 + 1, 5, JBOD
Prenosová rýchlosť:
Až 300 MB / s
Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows NT, 2000, XP, 2003
Kód:  AF926k
Produktové číslo:  KW-5105N
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14