Obnoviť stránku

Koss SP/540 (doživotné)

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Koss SP/540 (doživotné)

Štýlové slúchadlá s uzavretou konštrukciou mušlí pre dokonalé odhlučnenie okolia. Charakteristické sú vkusným dizajnom v kombinácii čiernej a striebornej farby. Čisté línie a tvary sú nesmierne vydarené, vzhľad slúchadiel je v duchu súčasných trendov a zároveň pôsobí nadčasovo.

Kľúčové vlastnosti

  • Krásny dizajn
  • Náušníky v tvare D
  • Prvky z eloxovaného hliníka
  • Skladacia konštrukcia a odpojiteľný kábel
  • Súčasťou je puzdro

Ergonomický tvar

Náušníky v tvare D s pamäťovou penou poskytnú maximálne pohodlie. Perfektne obklopia uši, pričom kopírujú ich tvar. Asymetricky tvarovaná pena postupne zvyšuje svoju hustotu smerom k zadnej a spodnej časti. Tlak okolo uší tak bude dobre vyvážený. Hlavový most umožňuje nastavenie veľkosti aj tuhosti. Obsahuje mäkkú pamäťovú penu zabalenú do priedušného materiálu. Výsledkom je komfortné nosenie a zvuková kulisa bez akýchkoľvek ruchov od okolia.

Hliníkové prvky

Vonkajšia časť mušlí je vystužená eloxovaným hliníkom a kovovými pántmi, ktoré zvyšujú pevnosť v oblastiach, kde iné slúchadlá často zlyhávajú. Vďaka skladacej konštrukcii a odpojiteľnému káblu ich ľahko zložíte a uložíte do puzdra, ktoré je súčasťou balenia. Teraz vám už nič nebráni mať ich vždy so sebou.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JK620o
Produktové číslo:  SP540

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18