Obnoviť stránku

Koss RUK/40B modré (24 mesiacov)

4,2 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Koss RUK/40B modré (24 mesiacov)

RUK40B sú ľahké a prenosné slúchadlá s povestnou kvalitou od renomovanej spoločnosti Koss. Slúchadlá majú uzatvorenú konštrukciu cez celé ucho a jednoduchý dizajn navrhnutý pre čo najväčšie pohodlie.
Samozrejmosťou je nastaviteľný náhlavný most pre optimálne prispôsobenie podľa konkrétneho používateľa a pohodlne tvarované náušníky možno naklápať. Slúchadlá vám teda vždy dokonale padnú a nebudete pri počúvaní rozptyľovaní akýmkoľvek nepohodlím.
Ako je u značky Koss zvykom, kvalita zvuku je na špičkovej úrovni. Dynamické meniče prinášajú hlboké basy a celkovo vyvážený frekvenčný rozsah. Kábel so špeciálnym plochým tvarom sa pripája cez klasický 3,5 mm analógový jack a nechýba ani ovládanie hlasitosti priamo na kábli.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá
Kód:  JK805b
Produktové číslo:  RUK40B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03