Obnoviť stránku

Koss Pre DJ / 200 (doživotné)

4,9 15 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Koss Pre DJ / 200 (doživotné)

Slúchadlá Koss ProDJ200 sú ideálnou voľbou pre profesionálne DJs a milovníkov hudby. Ich mušle sú otočné o celých 180 stupňov a spolu s prepínačom stereo/mono umožňujú pohodlný počúvanie jedným uchom. Mäkké uzavreté poháriky dokonale utesňujú ucho a robí tak slúchadlá skvele použiteľná aj pre hlučné prostredie. Po nasadení vás dozaista ohromí extrémne silná basová odozva, aj špičkový komfort, ktorý tieto slúchadlá poskytujú. Pri prenášaní potom iste oceníte schopnosť mušlí sklopiť sa k sebe a uľahčiť tak transport.
Balenie obsahuje dva káble. Jeden 2,5 m dlhý krútený, druhý 1,25 m dlhý s ovládačom Koss KTC (Koss touch kontrol). Ten poteší majiteľa prenosných zariadení od spoločnosti Apple alebo majiteľa smartphonov. Tí môžu multimediálny prehrávač ovládať pohodlne pomocou ovládača na kábli. A vďaka integrovanému mikrofónu možno slúchadlá použiť aj ako handsfree. Uvedená verzia je o niečo drahšie ako štandardný model, za to ale ponúka doživotnú záruku.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JK804g
Rozšírená záruka: +75 mesiacov
Produktové číslo:  PRODJ200

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08