Obnoviť stránku

Koss PORTA PRO

(doživotná záruka)
4,7 139 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
36,90 €

Koss PORTA PRO


Kvalita slúchadiel PORTA PRO

V roku 1984 bola táto ikona medzi slúchadlami prvýkrát predstavená a na radosť všetkých oddaných nadšencov si až dodnes zachovala svoj originálny dizajn, výkon a predovšetkým kvalitu. Slúchadlá sú vyhľadávané najmä vďaka silným a hutným basom. Vynikajú tak predovšetkým pri počúvaní elektronickej a rockovej hudby. Kombinácia kvality a nízkej ceny robí z Koss Porta Pro perfektný nákup pre každého pravého milovníka hudby.

Slúchadlá Koss PORTA PRO

Veľmi pohodlné slúchadlá PORTA PRO

Vďaka dvom oporným miestam (vlastné slúchadlo a molitanová opierka nad ušami) sedia slúchadlá PORTA PRO perfektne na hlave. Slúchadlá sa tak hodia do všetkých podmienok. Zvládnu byť spoločníkom aktívneho človeka na cestách, domácich poslucháčov hudby alebo hráčov počítačových hier. Práve ich univerzálnosť je tak výbornou devízou v dnešnej uponáhľanej dobe.

Jednoduché a skladné

Ďalšou špecialitou je bezpochyby prepínač comfortZone, ktorým možno vhodne rozložiť tlak na uši a na hlavu. Slúchadlá je možné veľmi jednoducho zložiť na minimálny rozmer. Navyše v prípade, že by sa vám na slúchadlách PORTA PRO čokoľvek poškodilo, netreba slúchadlá zahadzovať, ako to dnes býva zvykom, pretože oprava je jednoduchá a lacná.

Jednoduché a skladné

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Otvorená
Mikrofón Nie

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack
Vedenie kábla Obojstranné (do oboch mušlí)
Odnímateľný kábel Nie

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie vlastnosti Skladacia konštrukcia

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 25 000 Hz
Citlivosť 101 dB/mW
Impedancia 60 Ohm

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť

Hmotnosť 60 g
Kód:  JK165a2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PPROI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14