Obnoviť stránku

Koss KSC/32 lime (24 mesiacov)

4,9 7 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Koss KSC/32 lime (24 mesiacov)

Slúchadlá Koss FitClips využívajú jedinečný originálny dizajn zaručujúci maximálne spoľahlivé usadenie v uchu. Ich inteligentné tvarovanie navyšuje komfort používania a súčasne dokonale utesňuje ušné kanáliky na nerušené počúvanie. Na výber máte z troch veľkostí náušníkov, ktoré sú špecificky optimalizované pre ženské ucho. Mäkké pružné spony pohodlne obopínajú ušnice a dotvárajú vyladený celok. FitClips sú k dispozícii v piatich žiarivých farbách so špeciálnou potuodolnou úpravou, takže budú vaším skvelým partnerom pri akomkoľvek športovom využití.
Dizajnérka spoločnosti Koss sa pre návrh slúchadiel FitClips spojili s jednou z najúspešnejších olympioničiek, mamičkou a milovníčkou fitness Darou Torresovou. Výsledkom sú slúchadlá, ktoré dokonale zodpovedajú ženským potrebám.
Kľúčové prvky:

  • ideálne pre aktívne ženy
  • odolné voči potu
  • extrémne ľahké a odolné vyhotovenie

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Žltá
Kód:  JK420d
Produktové číslo:  KSC32lime

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14