Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Koss KPH/7 červené (24-mesačná záruka)

4,2 189 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
7,19 €

Koss KPH/7 červené (24-mesačná záruka)

Odolné slúchadlá na uši Koss KPH/7 pri svojej atraktívnej cene sprostredkujú prvotriedny zvuk vo vernom podaní, za ktorý ručí známa spoločnosť. Slúchadlá majú nastaviteľný hlavový most, sú vhodné teda pre každého. Vďaka odľahčenej konštrukcii sú perfektné nielen pre domáce počúvanie, ale aj počas cestovania, na výlety a pod. Tromfujú aj moderne poňatým dizajnom.

Hlavné prednosti:

  • Odľahčená a odolná konštrukcia
  • Dynamické meniče
  • Hlboké basy

Zamerané na pohodlie


Slúchadlá poskytnú široký frekvenčný rozsah a hlboké basy. Pri každej hlasitosti si svoju hudbu užijete v podobe, ako ju autor zamýšľal. Penové náušníky sú pohodlné aj pri dlhom počúvaní. Kábel dlhý 1,2 metra je pripojený do oboch slúchadiel a zakončenie v podobe 3,5 mm jack konektora ho predurčuje na pripojenie do každého zariadenia. Vhodný je pre mobilné telefóny, MP3 prehrávače a pod.

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Nie

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack
Vedenie kábla Obojstranné (do oboch mušlí)
Odnímateľný kábel Nie

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 18 000 Hz
Citlivosť 91 dB/mW
Impedancia 32 Ohm

Farba

Farba Červená

Hmotnosť

Hmotnosť 60 g
Kód:  JK126p7
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  KPH7R

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14