Obnoviť stránku

Koss KEB/32 purple (24 mesiacov)

2,6 5 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Koss KEB/32 purple (24 mesiacov)

Slúchadlá Koss FitBuds sprostredkovávajú legendárny zvuk v najmenšom šasi, aké kedy nosilo logo Koss. Jeho priemer je iba 6 mm, čo je o neuveriteľných 33 % menej, než u bežných štopľov spoločnosti Koss. Meniče slúchadiel sú uložené v mäkkom pogumovanom šasi, ktoré je špecificky optimalizované pre ženské ucho. FitBuds sú k dispozícii v piatich žiarivých farbách so špeciálnou potuodolnou úpravou, takže budú vašim skvelým partnerom pri akomkoľvek športovom využití.
 
Dizajnérky spoločnosti Koss sa na návrh slúchadiel FitClips spojili s jednou z najúspešnejších olympioniček, mamičkou a milovníčkou fitnes Darou Torresovou. Výsledkom sú slúchadlá, ktoré dokonale zodpovedajú ženským potrebám.
 
Kľúčové prvky:

  • Ideálne pre aktívne ženy
  • Odolné voči potu
  • Extrémne ľahké a odolné vyhotovenie
  • O 33 % menšie ako bežné štuple Koss

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Fialová
Kód:  JK312g
Produktové číslo:  KEB32purple

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18