Obnoviť stránku

Koss HQ/2 (doživotná záruka)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Koss HQ/2 (doživotná záruka)

Herné vibračné slúchadlá Koss HQ/2 nadchnú každého pravého fanúšika poriadnej akcie. Uzavretá konštrukcia poskytne dôkladné odhlučnenie od okolia. Vibračná funkcia pozdvihne zážitok z hry na novú úroveň. Každá frekvencia pod 100 Hz je prevádzaná na vibrácie a váš vnemový zážitok sa teda ešte zintenzívni.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Koss HQ/2

  • Perfektná izolácia hluku od okolia (uzavretá konštrukcia)
  • Plné basy
  • Kožené náušníky
  • Skladacia konštrukcia
  • Kvalita od spoločnosti Koss

Dokonalá izolácia od okolia so slúchadlami Koss HQ/2

Vibrácie, ktoré môžete, ale aj nemusíte mať aktivované, spolu s verne podaným stereo zvukom vytvárajú perfektnú kulisu počas hry. Kolieskom na ľavej mušli si nastavíte intenzitu vibrácií. Počas hry si budete vychutnávať čistý zvuk v celom frekvenčnom rozsahu 20 Hz – 20 kHz. Protivníka začujete skôr, než o vás vôbec bude vedieť. Súčasťou sú neodymové magnety a mikrofón s technológiou obmedzenia okolitého hluku. Pri komunikácii sa vždy vzájomne zreteľne počujete.

Zamerané na pohodlie

Vidlicovo prichytené mušle s uzavretými koženkovými náušníkmi poskytujú perfektné izolačné vlastnosti. Spolu s mäkko čalúneným hlavovým mostom bude nosenie slúchadiel Koss HQ/2 komfortné aj počas dlhých bojov. Pri presune alebo pre skladovanie možno slúchadlá jednoducho zložiť.

Kód:  JK600i1
Produktové číslo:  HQ2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14