Obnoviť stránku

Koss BTS1 (24 mesiacov)

4,5 2 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru

Koss BTS1 (24 mesiacov)

Dostatočne malý, aby sa vošiel do vrecka

Bluetooth reproduktor Koss BTS1 je špeciálne navrhnutý pre prenosnosť a on-the-go použitie. Ľahká konštrukcia zdôrazňuje jeho minimalistické vlastnosti, ktoré z neho robia neuveriteľne kompaktného spoločníka, ideálneho najmä na cestovanie.

Je jedinečný

Použitie reproduktora je neuveriteľne jednoduché. Ovládacie prvky umožňujú rýchle spárovanie a jednoduchý prístup k ovládaniu hlasitosti. BTS1 rovnako disponuje 3,5 mm jack vstupom a výstupom, rovnako ako možnosťou pripojenia cez Bluetooth. Stačí len Bluetooth zapnúť vo svojom mobilnom zariadení a zdieľať svoju obľúbenú hudbu. Bluetooth reproduktor Koss je vybavený unikátnym stojanom, ktorý umožňuje poslucháčovi zažiť ten najlepší hudobný zážitok kdekoľvek a kedykoľvek. Meňte úroveň hlasitosti a režim párovania tlačidlom, ktoré sa nachádza na hornej doske. Bezdrôtový reproduktor je navrhnutý a skonštruovaný tak, aby dodal ten najlepší zvuk, aký len vie značka Koss ponúknuť. Dobíjacia batéria vydrží až 5 hodín prehrávania vašich obľúbených skladieb.

Kód:  JK850d
Produktové číslo:  BTS1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14