Obnoviť stránku

Korby 124 Turbína

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Korby 124 Turbína

Stavebnica korby 124 turbín, obsahujúci 124 stavebných dielikov, je určená pre malé i staršie konštruktérov, ktorí si chcú postaviť svoj vlastný mechanický stroj v krásne sýtych farbách. Zakladá si na princípe premýšľanie, budovanie a rozhýbanie. Samotné dieťa tak nabáda k myslenia a experimentovanie, pretože len takéto spojenie týchto zariadení umožňuje celý projekt rozpohybovať. Prostredníctvom týchto projektov si malí stavebníci rozvíja aj schopnosť pochopenia používanie prevodov v mechanike. V základe je možné zostaviť 20 projektov, ale fantáziu a vynaliezavosti detí sa medze nekladú. Vhodná od 4 rokov.

kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché spájanie súčiastok
  • Motív premýšľania a expemrimentování
  • rozvíjanie vynaliezavosti
  • Pochopenie používanie prevodov v mechanike
  • Rozlíšiteľné sýte farby
  • 124 súčiastok v balení
  • Valcové dieliky naviac pre vyššie budovy
  • Návod

samotné stavanie

Stavebnica je založená na princípe spájania špeciálnych podstáv, ozubených kolies, valcov, konektorov a pohyblivých čapov, pričom dochádza k vzájomnému spolupôsobeniu. Sada obsahuje dohromady 124 kusov súčiastok.?Možno s nimi postaviť všetky projekty sady 18 piesek vo väčšom množstve. Väčšie množstvo valcových dielikov umožňuje stavať napr. veterný mlyn, umývačku na autá a pod.

    Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

    Kód:  HRAif2251
    Produktové číslo:  5906395455058

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB06