Obnoviť stránku

Koogeek Baby Digital Tester

Koogeek Baby Digital Tester

Inteligentný detský teplomer

Detský teplomer Koogeek KSBT1 vám umožní sledovať teplotu dieťaťa priamo vo vašom mobilnom telefóne pomocou špeciálnej mobilnej aplikácie, ktorá vás tiež upozorní, ak teplota stúpne nad prahovú hodnotu. Zariadenie ľahko prilepíte na telo bábätka pomocou lekárskej gélovej náplasti, ktorá je maximálne šetrná.


Kľúčové vlastnosti detského teplomeru Koogeek KSBT1

  • Presné meranie telesnej teploty bábätka
  • Veľmi nízka odchýlka merania ± 0,05 °C
  • Flexibilná sonda
  • Zapnutie/vypnutie pretrepaním teplomera
  • Dáta je možné zlúčiť s aplikáciou Koogeek pomocou Bluetooth
  • Pre zariadenia iOS aj Android
  • Napájanie: 1 × batéria CR2032 3V
  • Výdrž batérie až 6 mesiacov

Veľmi presné meranie teploty

Šikovný teplomer Koogeek umožní veľmi presné určenie teploty dieťaťa s odchýlkou ± 0,05 °C, je teda presnejší ako bežný lekársky teplomer. Informácie o teplote môžete v zariadení uchovávať až 7 dní, alebo ich rovno odoslať do aplikácie Apple Health. O napájanie zariadenia sa stará batéria CR2032 s výdržou až 6 mesiacov.


Inteligentná aplikácia Koogeek

Teplomer spárujete s vašim mobilným zariadení pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth. Prostredníctvom mobilnej aplikácie Koogeek následne môžete sledovať na displeji telefónu aktuálnu teplotu bábätka až na vzdialenosť 10 metrov, alebo získavať upozornenia v prípade jej zvýšenia nad hraničnú hodnotu.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kontaktný
Spôsob použitia Pod pažu

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie S mobilnou aplikáciou
Kód:  KOOCV120
Produktové číslo:  KSBT1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04