Obnoviť stránku

Komponenty GIGABYTE

Komponenty GIGABYTE

Komponenty GIGABYTE – to najlepšie pre váš počítač

Komponenty GIGABYTE sa tešia obľube naprieč všetkými kategóriami. Základné dosky, pamäte či grafické karty GIGABYTE vsádzajú na najkvalitnejšie súčiastky, maximálnu spoľahlivosť a vysoký výkon. Vďaka tomu a množstve ďalších inovatívnych technológií je čínska spoločnosť GIGABYTE obľúbená medzi náročnými hráčmi, profesionálmi aj bežnými používateľmi.

Základná doska GIGABYTE

Základné dosky GIGABYTE – najmodernejšie technológie

Základné dosky GIGABYTE sú pripravené na osadenie špičkovými komponentmi, a to vrátane najnovších procesorov Intel a AMD. Nielen hráči ocenia ultrarýchle M.2 sloty, praktický Thunderbolt 3 konektor alebo cFosSpeed Internet Accelerator softvér na správu sieťovej prevádzky. Strach nemusíte mať ani o prehriatie vďaka premyslenému systému chladenia. Čerešničkou na torte je podpora virtuálnej reality, Hi-Fi audio systém, odolné vyhotovenie alebo RGB LED podsvietenie.

Grafické karty GIGABYTE

Grafické karty GIGABYTE sú k dispozícii s najvýkonnejšími čipmi NVIDIA a AMD. Herných nadšencov potešia predovšetkým grafické karty GIGABYTE AORUS, Xtreme a G1 gaming, ktoré prinášajú extrémny výkon, prepracované chladenie Windforce/Waterforce a široké možnosti manuálneho aj automatického pretaktovania. Nechýba tiež podpora DirectX 12, RGB podsvietenia či virtuálnej reality v rozlíšení až 8K. Pripojenie viacerých monitorov je samozrejmosťou.

Grafická karta GIGABYTE
GIGABYTE AORUS SSD box

SSD disky a RAM pamäte GIGABYTE

Disky SSD GIGABYTE ponúkajú bleskurýchle čítanie aj zápis, veľkú kapacitu a vysokú spoľahlivosť. Rýchlosť prenosu dát zaručuje podpora rozhrania SATA 6Gb/s v prípade 2,5" diskov a podpora PCIe 3.0 x4 pri diskoch typu M.2. Operačné pamäte DDR4 GIGABYTE vás nadchnú extrémnou rýchlosťou až 3 200 MHz a technológiou XMP 2.0, vďaka ktorej môžete v prípade konkrétnej pamäte upravovať parametre, ako sú rýchlosť či napätie bez toho, aby ste ohrozili stabilitu systému.

Všetko z 251

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16