Obnoviť stránku

Kompletní sada pro vypalování CDWR Sony CRX230 + 50ks CD-R BenQ DataGuard 52x 80m/700MB + popisovač

Kompletní sada pro vypalování CDWR Sony CRX230 + 50ks CD-R BenQ DataGuard 52x 80m/700MB + popisovač

Plne vybavená sada pre jednoduché a pohodlné vypaľovanie CD diskov - okrem spoľahlivé a rýchle CD vypalovačky Sony získate 50 prázných CD-R médií BenQ v odolnom vykonanie DataGuard, špeciálny popisovač diskov pre označenie CD alebo DVD médií a CD peňaženku pre bezpečné uloženie Vašich vypálených dát alebo hudby, to všetko za jedinečnú cenu.
Vypalovací mechanika Sony CRX230 ponúka rýchlosť zápisu až 52x a přepisu až 32x.Pripája sa cez štandardné ATAPI rozhranie a je určená pre inštaláciu do 5,25 "rozširujúce pozície počítača.Samozrejmosťou sú ochranné technológie proti podtečení vyrovnávacej pamäte pri pálení alebo systém pre zníženie hlučnosti a vibrácií.Mechanika je v klasickom retail balenie vrátane vypalovacího softvéru.
CD-R média BenQ majú kapacitu 700 MB a je možné na ně zapisovat až 52x rýchlosťou.Spolu s popisovačom a CD peňaženkou na 12 diskov sú vykonané v elegantnej sněhově bielej farbe.Použitá technológia zaručuje dlhodobé uloženie dát až na 100 rokov.Zaručená je aj kompatibilita s väčšinou optických mechanik a prehrávačov.Technológia DataGuard zabezpečia efektívnu ochranu zapísaných dát proti vplyvom okolitého prostredia.Táto technológia využíva zosilnenou podkladovú vrstvu polykarbonátu, zdokonalenou UV ochranu proti slnečnému žiareniu alebo poškrabaniu a zvýšenú odolnosť má i vrstva určená pre zápis dát.
Kód:  GM000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19