Obnoviť stránku

Archív - Kompaktné fotoaparáty

Digitálne kompaktné fotoaparáty (skrátene kompakty) sa hodia skôr pre menej náročných, prípadne príležitostných fotografov. Dobre poslúžia na zvečnenie dôležitých momentov na rodinných výletoch alebo oslavách. Nezaberú veľa miesta a potešia jednoduchosťou ovládania. Na čo sa pri kompaktnom fotoaparáte zamerať?

Spresniť parametre
1553 položiek

Archív - Kompaktné fotoaparáty

Kompaktné fotoaparáty, alebo kompakty, sú jedným z najpopulárnejších typov digitálnych fotoaparátov. Vďaka prednastaveným automatickým režimom sú ideálnym variantom pre nenáročných fotografov. Kompakty sa jednoducho zmestia do každého vrecka, a pritom poskytnú výsledné fotografie na veľmi dobrej úrovni. Kompaktné fotoaparáty sú preto častou voľbou pre tých, ktorí sa chystajú na dovolenku.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12