Obnoviť stránku

Minnie Scooter

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Minnie Scooter

Minnie, priateľka Mickeyovej, Mickey, už nemôže čakať na vašu malú princeznú, aby otestovala svoj nový sklápací skúter. 50 kg nosnosti je viac ako bohaté na neinvazívnu 3-ročnú továreň, ktorá miluje pohyb na čerstvom vzduchu a to, čo tiež videli na obrázku populárnej Miss Mouse.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezkonkurenčné farebné kombinácie
  • Nastaviteľná výška rukoväte (69 - 78 cm)
  • Protišmykové zrkadlové dosky pre bezpečnejšiu jazdu

Na ihrisku nezomrie

Farebne kódovaný skúter vás doslova vloží do tvojich očí, kedykoľvek bude vaša dcéra radostne osvietená. Kombinácia farebných farieb ide dobre s fantázii každej dievčatky, takže vaše dievčatko a jej priateľka Minnie sa môžu ľahko stať stredom pozornosti medzi ostatnými jazdcami.

Bezpečnosť predovšetkým

Výrobcovia si mysleli na maximálnu bezpečnosť malých jazdcov a kolobežky pre vyššiu bezpečnosť s protišmykovou odrazovou doskou . Ale aby vaša dcéra mohla vychutnať skutočnú jazdu bez jazdy, určite by ste nemali podceňovať povinné vybavenie vo forme prilieb a stráží, ktoré môžu spoľahlivo zabrániť mnohým zraneniam.

Skopírujte blokUpraviť atribútyodstrániť

Nosnosť:
50 kg

Odporúčaný vek:
od 3 rokov

Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkých zákonných noriem v súlade s českými právnymi predpismi. Samozrejme, existuje vyhlásenie CE o zhode.

Kód:  HRAa4529
Produktové číslo:  3496271000424

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04