Obnoviť stránku

KoliMed 15 ml koncentrátu/45 ml kvapiek

Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -5 %
5,09 € 5,39 €

KoliMed 15 ml koncentrátu/45 ml kvapiek

Doplnok stravy KoliMed sú kvapky z prírodných zdrojov na úľavu pri hromadení črevných plynov a nepokojnom brušku vďaka obsiahnutým, vysoko kvalitným prírodným olejom z rasce a anízu. Zloženie je doplnené o frukto-oligosacharidy (FOS) s prebiotickou aktivitou, ktoré prispievajú k podpore trávenia ak celkovému komfortu zažívania. Výživový doplnok je určený pre deti od ukončeného 2. týždňa. Zloženie kvapiek je prírodného pôvodu bez konzervantov, pridaného cukru, umelých sladidiel, farbív a alkoholu.

Odporúčané dávkovanie:
Pred prvým použitím narieďte koncentrát pridaním 30 ml prevarenej dojčenskej vody. Po nariedení uchovávajte v chladničke (pri teplote +5 až +10 °C) a spotrebujte do 40 dní. Starostlivo pretrepte pred každým použitím.
Deti od ukončeného 2. týždňa života:
10 kvapiek zriedeného prípravku nakvapkajte na lyžičku a podávajte pred jedlom alebo medzi jedlami priamo do úst alebo nakvapkajte do vlažného nápoja. Je možné podávať opakovane počas dňa maximálne 5× denne. V prípade preháňavého účinku znížte jednotlivú dávku na 5 kvapiek pred jedlom.
Dospelí:
20 kvapiek nariedeného prípravku pred jedlom.

Upozornenie:
Doplnok stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Neužívajte v prípade precitlivenosti na niektorú obsiahnutú zložku. Nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Ukladajte mimo dosahu detí.

Zloženie

Glycerín 99,00 %; prebiotické frukto-oligosacharidy (FOS; inulín) 0,83 %; anízový olej (Pimpinella anisum) 0,10%, rascový olej (Carum carvi) 0,07%.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem 15 ml

Účinok

Účinok Na trávenie a zažívanie
Pre časť tela Črevá

Určenie

Pre koho Pre deti
Deti od veku 0,04 rokov (0,5 mesiacov)

Forma

Forma Kvapky

Balenie

Objem 15 ml
Kód:  SPTsyo026
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594027710216
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14