Obnoviť stránku

Kodak Smile Classic čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kodak Smile Classic čierny

Instantný fotoaparát Kodak Smile Classic čierny s okamžitou tlačou

Retro zábava začína. Instantný fotoaparát Kodak Smile Classic v čiernom vyhotovení predstavuje modernú techniku v retro kabáte. Zachyťte svoje spomienky – v priebehu pár sekúnd ich môžete držať v ruke.

Najväčšie instantné fotografie

Fotoaparát Kodak Smile Classic produkuje najväčšie fotografie v segmente okamžitej tlače spoločnosti Kodak. Až 16 Mpx snímky vo veľkosti 89 × 108 mm vytlačíte za okamih.

Uložte si svoje snímky do pamäte

Nechcete vytvorenú fotografiu tlačiť, ale napriek tomu by ste si ju radi uchovali? Ľubovoľnú fotografiu si nechajte uloženú v pamäti fotoaparátu Kodak Smile Classic a neskôr sa k nej vďaka slotu na Micro SD kartu môžete vrátiť. Jednoducho si tak stiahnete a uložíte svoje fotografie napríklad do počítača.

Vytlačte si zábery priamo z telefónu

Zachytili ste cez telefón krásne fotografie a chceli by ste si ich založiť do albumu? Prepojte svoj smartfóncez Bluetooth k fotoaparátu Kodak Smile Classic a vytlačte si ich ľahko a rýchlo. Fotografie možno tiež vytlačiť priamo z videa.

Upravujte fotografie v kreatívnej aplikácii

Bezplatná aplikácia Kodak Smile Classic je vybavená skvelými editačnými funkciami na vylepšenie zhotovených fotiek. Vytvárajte koláže, priraďujte rámčeky, samolepky, používajte filtre a veľa ďalšieho.

Diaľkové ovládanie spúšte fotoaparátu Kodak Smile Classic alebo časovač

Vďaka aplikácii môžete na diaľku ovládať aj spúšť fotoaparátu Kodak Smile Classic, čo ocenia predovšetkým milovníci selfie a skupinových fotiek. Rovnaký efekt docielite aj pomocou nastaviteľného 10-sekundového časovača s automatickým stroboskopickým bleskom. Stačí len namieriť a stlačiť spúšť.

Fotografie so zvukom a klipom

Aplikácia obsahuje tiež technológiu rozšírenej reality zvanú AR. Vďaka nej môžete k svojej fotografii pridať až 30 sekúnd dlhý videoklip so zvukom. Ten sa k fotografii priradí v cloude. Potom si video jednoducho prehráte na svojom smartfóne.

Nezničiteľné fotografie

Fotografický papier Kodak ZINK je ošetrený lesklým ochranným polymérnym povlakom, ktorý je odolný voči vode, roztrhnutiu, rozmazaniu a vyblednutiu a je suchý na dotyk ihneď po vytlačení.

Fotografie ako samolepka

Odlepte zadnú časť a odkryte samolepiacu vrstvu. Teraz fotografia funguje ako samolepka, ktorú možno nalepiť do rodinného albumu, do zápisníka, na stenu, skrátka kamkoľvek vás napadne.

Vlastnosti instantného fotoaparátu Kodak Smile Classic

  • Elegantný retro dizajn
  • Bluetooth prepojenie so smartfónmi s Androidom a iOS
  • Bezplatná aplikácia s rozšírenými funkciami fotoaparátu
  • Modul AR na tvorbu krátkych videoklipov so zvukom
  • Jednoduchá tlač fotografií uložených v telefóne
  • Funkcia zdieľania fotografií na sociálnych sieťach
  • Samolepiace fotografie vo veľkom formáte
  • Fotopapier odolný proti zničeniu
  • Kompatibilný s Micro SD, SDHC, SDXC
  • K fotoaparátu 5 štartovacích fotografií

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ a funkcie

Typ Instantná
Vlastnosti Vstavaný blesk

Snímač

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie Bluetooth

Obsah balenia

Obsah balenia Používateľská príručka, Manuál, Napájací kábel/adaptér
Kód:  OC077b1
Produktové číslo:  RODCLASBK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07