Obnoviť stránku

Kodak Printomatic Instant print

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kodak Printomatic Instant print

Instantný fotoaparát Kodak Printomatic Instant print je super parťákom pre každú príležitosť. Prináša praktickú kombináciu 10 Mpx fotoaparátu a možnosť okamžitej tlače. Kodak Printomatic Instant print zvládne automatické zaostrovanie, ladenie farieb, vyváženie bielej, voľbu expozície a je vybavený vstavaným bleskom. Využijete aj slot pre pamäťovú kartu MicroSD. Zachyťte moment a premeňte ho ihneď do hmatateľnej spomienky. Instantný fotoaparát Kodak Printomatic instant print je k dispozícii v dvoch farebných variantoch – žltý a šedý.



Tlač s fotoaparátom Kodak Printomatic

Fotoaparát disponuje vstavanou tlačiarňou, ktorá využíva fotografický papier KODAK ZINK, preto nie sú potrebné žiadne atramentové kazety, tonery ani filmy. Fotoaparát Kodak Printomatic automaticky vytlačí vysoko kvalitné farebné fotografie s rozmermi 2× 3". Vytlačené fotografie sú vodoodolné a vysoko odolné proti rozmazaniu. Zo zadnej strany sú fotografie prispôsobené ako nálepka. Jednoducho si tak môžete fotografie nalepiť do pamätníka alebo do albumu bez použitia ďalšieho lepidla. Stačí iba odtrhnúť ochrannú fóliu na zadnej strane fotografie a nalepiť.

Instantný fotoaparát Kodak Printomatic Instant print

Kodak Printomatic Instant print a jeho použitie

Ovládanie instantného fotoaparátu je také jednoduché, že ho bez problémov zvládne aj malé dieťa. Celá obsluha spočíva v ovládaní dvoch tlačidiel. Jedno tlačidlo je umiestnené v hornej časti fotoaparátu na pravej strane a slúži ako spúšť. Druhým tlačidlom možno prepínať medzi 2 režimy fotenia – farebný a čiernobiely režim. Fotoaparát Kodak Printomatic Instant print je veľmi rýchly. Dokonca umožňuje vytvárať ďalšie fotografiu, zatiaľ čo sa tlačia fotografie predchádzajúce. Tlač fotografií prebieha automaticky – každá vyfotená snímka sa okamžite vytlačí.


Kľúčové vlastnosti Kodak Printomatic Instant print

  • Praktická kombinácia fotoaparátu a okamžitej tlače
  • WiFi pripojenie pre jednoduché zdieľanie
  • Tlač kvalitných fotografií s rozmermi 2× 3"
  • Vstavaný blesk
  • 2 režimy fotenia
  • Automatické ostrenie a možnosť expozície
  • V dvoch farebných variantoch
Instantný fotoaparát Kodak Printomatic Instant print

Napájanie instantného fotoaparátu Kodak Printomatic

Napájanie fotoaparátu prebieha cez vstavanú Li-Ion batériu. Fotoaparát Printomatic Instant print nabijete pomocou pribaleného USB kábla zo svojho počítača alebo cez napájací adaptér priamo zo siete. Nezabudnite mať fotoaparát Kodak Printomatic neustále pri sebe, nech vám neutečie žiadny skvelý záber! 

Parametre:
Rozlíšenie: 10 MP
Režimy: farebný, čiernobiely
Napájanie: vstavaná Li-Ion batéria

Obsah balenia:
Fotoaparát Kodak Printomatic
USB kábel
Rýchly návod


Kód:  PLR048np

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13