Obnoviť stránku

Kodak Cartridge DOCK 80

Kodak Cartridge DOCK 80

Kodak PHC-80 je originálna kartridž Kodak kompatibilná s termosublimačnými tlačiarňami Kodak Dock a Kodak Dock WiFi. K tlači fotografií budete potrebovať iba túto kartridž, ktorá zaistí tlač všetkých farieb. Výmena kazety je veľmi jednoduchá – stačí ju len zasunúť do tlačiarne. Balenie obsahuje celkom 80 listov papiera.

Kľúčové vlastnosti Kodak Cartridge DOCK 80

  • 80 listov
  • Rozmer: 10 × 15 cm
  • Technológia D2T2
  • Jednoduchá výmena

Životnosť fotografie až 10 rokov

Tlačiarne Kodak Dock fungujú na technológii tlače D2T2, teda tlače troch farieb – žltá, purpurová a azúrová, ktoré sú rozptýlené na papieri po sebe. Štvrtá vrstva je potom špeciálny vrchný náter – laminácia chrániaci kvalitu fotografie. Tento spôsob tlače nevyžaduje sušenie a fotografie sú navyše odolné voči odtlačkom prstov a vlhkosti. Výrobca sľubuje výdrž fotografie v pôvodnom stave až po dobu 10 rokov.


Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Formát fotopapiera 10 × 15 cm
Určené pre Termosublimačné tlačiarne
Počet listov 80 listov
Farba Biela
Kód:  PLR043
Produktové číslo:  PHC-80

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14