Obnoviť stránku

Kodak 305

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kodak 305

Fotografická tlačiareň je riešenie vhodné svojou kvalitou a rýchlosťou aj na podnikanie. Tlačiareň poskytuje výnimočnú kvalitu tlače v dvoch veľkostiach a vyhotoveniach (lesklé a matné). Z jednej sady médií možno tlačiť dva formáty fotografií - 10 x 15 cm alebo 15 x 20 cm . Zákazník má tak na výber viac možností s minimálnym nasadením obsluhy. Na papieri KODAK XTRALIFE II sú snímky svieže, ostré a jasne viditeľné. K tomu sú dokumenty odolné proti odtlačkom prstov, prachu a vode. Pri správnych skladovacích podmienkach vydržia výtlačky doživotne.
Tlač v rozlíšení 300 dpi obstojí aj pri náročných zákazníkoch a tlač formátu 10 x 15 cm zvládne za 11,4 sek. Kvalitu tlače nič neohrozí. Systém bol navrhnutý tak, aby sa minimalizoval vplyv prašnosti okolia . Avšak zachováva efektívne prúdenie vzduchu, a tým chladenie celého stroja. Konštrukčná dômyselnosť sa odrazila aj na jednoduchom ovládaní a výmene média.

Kód:  SB802
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12