Obnoviť stránku

Kobo Stylus 2

64,90 €

Kobo Stylus 2

Radi by ste si prispôsobili prácu s dotykovým zariadením na ľahšie písanie, kreslenie alebo prácu? Dotykové pero KOBO síce nemá podporu multi-touch gest, v porovnaní s prstom je však oveľa presnejšie. Jeho aktívna technológia umožňuje podporu ďalších funkcií, ako je vymeniteľný hrot, ktoré možno využiť nielen na ovládanie dotykového prístroja, ale aj na elektronické podpisovanie dokumentov, editáciu fotografií aj ďalšie užitočné činnosti. Na použitie rozšírených funkcií je potrebná batéria. Pravidelné dobitie realizujete prostredníctvom konektora USB-C. Stylus KOBO ponúka presnejšie a jednoduchšie ovládanie dotykových zariadení.

Dotykové pero (stylus) Kobo Stylus 2 ...

Zásadné vlastnosti dotykového pera Kobo Stylus 2

  • Aktívna dotykové pero KOBO prinesie presnejšiu ovládateľnosť dotykového zariadenia
  • Pravidelné dobitie realizujete pomocou USB-C
  • Stylus na ebook čtečku
  • Využíva operačný systém Android
  • Na výrobu hrotu bol vybraný kvalitný materiál, akým je polyacetal (POM)
  • Vďaka vymeniteľnému hrotu stylus prispôsobíte svojim potrebám
  • Dĺžka stylusu KOBO sú 154,6 mm
  • Hmotnosť produktu je 13 g

Stylus KOBO zaistí komfortný pocit pri práci

Dotykové pero KOBO spolupracuje so zariadeniami s kapacitným displejom, ako je e-book čítačka, a skvele napodobňuje prácu na klasickom papieri. Na svoje fungovanie využíva operačný systém Android. Špička stylusu je vyrobená z odolného materiálu, akým je polyacetal (POM). Tvrdený hrot z polyacetálu redukuje trenie pri interakcii s obrazovkou a umožňuje ľahké a komfortné používanie.

Buďte produktívni aj na cestách vďaka kompaktným rozmerom

Pri používaní stylusu KOBO vám pôjde práca pekne od ruky. Je perfektnou voľbou pre všetkých, ktorí chcú kresliť, písať, vyberať text a hrať hry. Vymeniteľný hrot ponúka flexibilitu pri prispôsobovaní stylusu špecifickým potrebám. Dĺžka dotykového pera KOBO je 154,6 mm. Hmotnosť výrobku dosahuje 13 g.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Zariadenie E-book čítačka
Kompatibilita Android

Hrot

Technológia Aktívna
Materiál Polyacetal (POM)

Vlastnosti

Funkcie Vymeniteľný hrot

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka 154,6 mm
Hmotnosť 13 g

Spôsob nabíjania

Pripojenie USB-C
Kód:  KOBOc1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  N605-AC-BK-S-PN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16