Obnoviť stránku

KNEIPP Hebké ruky v sekunde 75 ml

4,6 30 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KNEIPP Hebké ruky v sekunde 75 ml


Doprajte svojim rukám ideálnu hydratáciu vďaka krému KNEIPP Hebké ruky v sekunde, ktorý sa intenzívne stará o pokožku vašich rúk. Vďaka jojobovému oleju a avokádovému maslu získa vaša pokožka neodolateľnú hebkosť a regeneráciu. Osviežujúca vôňa citrónovej verbeny navyše rozjasní váš deň a prebudí vaše zmysly. Užite si pocit nelepkavých rúk a dokonalej jemnosti.

Kľúčové vlastnosti krému na ruky KNEIPP Hebké ruky v sekunde

  • Krém Hebké ruky v sekunde pokožku hydratuje a regeneruje
  • Poskytuje pokožke výživu
  • Ruky získajú hebkosť vďaka jojobovému oleju a avokádovému maslu
  • Prevonia pokožku príjemnou vôňou
  • Nezanecháva lepivý pocit

Aplikácia:
Podľa potreby naneste na ruky malé množstvo krému a rovnomerne rozotrite. Len na vonkajšie použitie.

Zloženie:
Aqua (Water), Methylpropanediol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Isopropyl Myristate, Glycerin, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Cetearyl Glucoside, Stearic Acid, Betaine, Kaolin (Clay), Distarch Phosphate, Cetearyl Alcohol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Lippia Citriodora Leaf Extract, Squalane, Hydrogenated Olive Oil, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Bisabolol, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene, Linalool, Citral, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Arginine, Glyceryl Stearate, Tocopherol

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 75 ml

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  TM487
Produktové číslo:  4008233133614

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08