Obnoviť stránku

Knack – PS4

4,6 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Knack – PS4

Konzoly Sony PlayStation 4 sa pomaly vkrádajú do herných kútikov poctivých herných fanúšikov. Majú totiž veľmi dobrú motiváciu v podobe exkluzívnych titulov iba pre ne. Primát historicky prvého oznámeného titulu drží Knack. Ide o originálny animovaný film, ktorý voľne prechádza do 3D plošinovky s akčnými prvkami. Jednoznačne ide o veľmi očakávanú hru a zároveň skvelú voľbu pre jeden zo štartovacích titulov nového herného zariadenia.

Ahoj, ja som Knack


Všetko má na svedomí geniálny dizajnér s českým pôvodom Mark Cerny, ktorý má prsty hneď v niekoľkých úspešných sériách. Samotný príbeh sa točí okolo mierne šialeného vedca a jeho tímu, ktorý dlhý čas skúma zvláštne artefakty zabudnutých civilizácií. Jedného dňa sa mu ich podarí oživiť, pričom z nich vznikne práve Knack. Na prvý pohľad roztomilé stvorenie, ale s úplne zvláštnou schopnosťou. Vie totiž vyrásť do veľkých rozmerov.


Viac podôb = viac zábavy


V pokojnom režime Knacka skoro prehliadnete, má totiž sotva meter, a tak nejak sa potĺka všade okolo. Stačí však jeden útok zlých goblinov a začne sa meniť na základe vtiahnutého materiálu zo svojho okolia. Celkovo rozmanité prostredie zaručuje naozaj originálne podoby. Gigantické monštrum zložené z trosiek parkovacieho domu vyzerá úplne inak, ako keď sa začne meniť uprostred vedeckého laboratória.
Bojový systém vás bude baviť. Postupné učenie drvivých kombo úderov spolu s bohatou ničiteľnosťou celého okolia je jednoducho lákavé. Nechýbajú ani špeciálne útoky v podobe tornáda alebo bombičiek. Levely obsahujú aj obľúbené skryté miestnosti, v ktorých čaká na svoje objavenie hneď 60 mocných artefaktov. Čím viac ich nájdete, tým bude Knack silnejší.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný, Arkády, Detský
Herné mechaniky Procedurálne

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov
Problematickosť obsahu Násilie

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná
Exkluzivita Playstation 4

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX064
Produktové číslo:  PS719280774
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04