Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kľúčenka s mimozemšťanom Alzou

4,7 6 hodnotení
2,87 €

Kľúčenka s mimozemšťanom Alzou


Ste fanúšikmi Alzy alebo ste si zamilovali nášho mimozemšťana Alzáka? Okrem plyšákov, mince alebo prívesku si ho od teraz môžete zaobstarať aj forme originálne kľúčenky z limitovanej edície. Táto unikátna kľúčenka vznikla metódou 3D tlače a je vyrobená materiálu PLA. Okrem toho je vybavená kovovým krúžkom tak, aby išla jednoducho pripevniť na vaše kľúče. Už teraz vznikajú v 3D tlačiarni ďalšie tematické figúrky nášho mimozemšťana Alzáka, preto sledujte našu ponuku, kde sa onedlho celkom iste objaví.

kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené metódou 3D tlače
  • materiál PLA
  • Kovový krúžok pre Náhradný na kľúče
  • Limitovaná edícia

Upozornenie:
Figúrka nie je hračkou, pretože obsahuje malé časti, a preto je nevhodná pre deti do 6 rokov.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov
Kód:  MA0110
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04