Obnoviť stránku

Klipsch R-8SW

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
308,90 €

Klipsch R-8SW

Doprajte si mohutné basy a perfektný zvuk. Tento aktívny subwoofer R-8S od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Klipsch vás rozhodne nadchne. Vysoko výkonný subwoofer R-8S sa môže pochváliť perfektným 150-wattovým zosilňovačom a reproduktorom s veľkosťou 20,3 cm. Táto zostava je predurčená pre hlboké a dynamické basy. Vychutnajte si všetky vaše obľúbené filmy, hry alebo hudbu s dokonalou zvukovou reprodukciou, ktorú si zamilujete. Jednoduchá obsluha je zaistená ovládacím panelom na zadnej strane, pomocou niekoľkých tlačidiel si môžete všetko prispôsobiť podľa svojich predstáv a požiadaviek.

Kľúčové vlastnosti aktívneho subwoofera Klipsch R-8S

  • IMG basový reproduktor
  • Plne digitálny zosilňovač
  • Kompaktný dizajn
  • Menič je orientovaný smerom nadol
  • Plynule laditeľná frekvenčná výhybka a ovládanie zmeny fázy
  • Linkové/LFE vstupy
  • LED indikátor na prednom paneli
  • MDF skriňa s kefovanou polymérovou dyhou

Materiály ako sa sluší a patrí

Reproduktor je vyrobený z upravenej medi, ktorá je mimoriadne ľahká a zároveň extrémne pevná. Poskytuje pozoruhodnú nízkofrekvenčnú odozvu s minimálnym skreslením zvuku. Skrinka je zhotovená z odolného MDF materiálu, ktorý vzniká z drevených vlákien spájaných syntetickým lepidlom. Vyznačuje sa veľkou pevnosťou, navyše chráni pred nežiadúcimi vibráciami a dotvára bohatý, prirodzený zvuk.

Praktické pripojenie subwoofera Klipsch R-8S

Disponuje linkovým a RCA vstupom, preto ho ľahko pripojíte takmer do každého moderného domáceho kina alebo stereo prijímača, predovšetkým je vhodný pre zostavy s reproduktormi Klipsch R-15M a R-15pm. Na prvý pohľad vás uchváti svojím kvalitným spracovaním a nevšedným dizajnom. Na prednej strane sa nachádza LED indikátor informujúci o stave zariadenia. Tiež je vybavený automatickým zapnutím a vypnutím. V prípade, že detekuje signál, tak sa zapne. V opačnom prípade sa po 15 – 20 minútach prepne do pohotovostného režimu. Samozrejmosťou je možnosť manuálneho vypnutia/zapnutia pomocou tlačidla na zadnej strane.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia RCA – Cinch

Charakteristika

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Drôtový

Rozmery subwoofera

Šírka 29,9 cm
Hĺbka 29,9 cm
Výška 33,7 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 6,8 kg

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Čierna
Kód:  KLP048m
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  R8SW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08