Obnoviť stránku

Klávesnice HP

HP klávesnice

HP klávesnice: Kvalitné príslušenstvo pre notebooky a počítače

HP je spoločnosť so sídlom v Palo Alto v Kalifornii. Zameriava sa na väčšinu produktov z oblasti výpočtovej techniky a IT technológií. Divízia zameriavajúca sa na príslušenstvo je dôležitou súčasťou spoločnosti. HP klávesnice sú neoddeliteľnou súčasťou výbavy každej kancelárie, aj tej domácej, a vyberajú si ich aj tí najnáročnejší hráči. V súčasnosti je HP jednou z najväčších spoločností vo svojom odbore. Víziou HP je uľahčiť používateľom život prostredníctvom inovatívnych technológií. Či už ide o domáceho používateľa, alebo firemného zákazníka.

Herná klávesnica Omen by HP

Herné HP OMEN klávesnice

Herné HP OMEN klávesnice ocení každý fanúšik kvalitného úderu pri hraní hier. Mechanické spínače s detekciou súčasného stlačenia dodajú deštruktívne zakončenie k vašej hernej zostave. Samozrejmosťou pri herných klávesniciach je podsvietenie, vďaka ktorému si môžete vychutnať hranie v tme a v správnej atmosfére svojho herného brlohu. HP OMEN klávesnica je pripravená pre profesionálnych hráčov a užijú si ju a tí príležitostní, ktorí hľadajú kvalitné príslušenstvo ku svojej zostave.

Set – HP klávesnica a myš

Zadovážte si plnú výbavu nutného príslušenstva k počítaču, ale aj notebooku od HP. Set – HP klávesnica a myš sa dá zadovážiť v bezdrôtovej aj drôtovej verzii. Pripojenie môže byť zabezpečené prostredníctvom USB kábla, USB kolíka alebo len cez rozhranie Bluetooth. Klávesnica HP v sete je vybavené funkčnými klávesmi, ktoré zastávajú predovšetkým multimediálne funkcie. Ich aktivácia je možná pomocou klávesu Fn. Pripojenie vybraných bezdrôtových klávesníc a myší je na zvýšenie zabezpečenia šifrované 128-bitovým AES protokolom.

Set klávesnica a myš HP

Kancelárske HP klávesnice

Či už potrebujete vybaviť svoju domácu kanceláriu, alebo vybavujete kanceláriu novú, doprajte sebe a svojim zamestnancom špičkové klávesnice. HP klávesnice sa vyznačujú kvalitným spracovaním v kombinácii s dostupnou cenou. Pre vašu kanceláriu si môžete vybrať bezdrôtové riešenie alebo klasickú klávesnicu s káblovým pripojením pomocou USB.

Kancelárske HP klávesnice

Spresniť parametre
36 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04