Obnoviť stránku

Razer TARANTULA Gaming Keyboard

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Razer TARANTULA Gaming Keyboard

Jedinečná klávesnice zvlášť vytvorená hráčmi a pre hráčov.Skvelý dizajn a plne nastaviteľné funkcie zabezpečia hráčom presnú kontrolu a výnimočnú flexibilitu.Umožňuje súčasné stlačenie až desiatich kláves a membránové klávesy zaručujú maximálne rýchlu odozvu a dlhú životnosť aj pri intenzívnom používaní.Na klávesnici nájdete 10 makro kláves, ktorým je možné priradiť špecifickú funkciu.Do každej sa dá naprogramovať až 8 krokov a odozva medzi kroky je 0-200 ms.Funkcia Razer synáps umožňuje uložiť až 5 herných profilov priamo do pamäte klávesnice.Profily je následne možné použiť aj bez inštalácie ovládača.Dodávaný ovládač umožňuje uloženie až neuveriteľných 100 hráčskych profilov a poradí si s každým titulom na hernom trhu.Spravovanie profilov automaticky detekuje a aktivuje Váš Prednastavený herný profil vždy pri spustení konkrétnej hry.
V balení tiež nájdete Razer Tarantula Tool, s ktorým môžete pohodlne vymeniť klávesy medzi sebou podľa potreby.Obsahuje aj 10 extra kláves s ikonami napr.Armor, Knife, Zoom In / Out, Pistol, Rifle, atď, Ktoré je možné vložiť do klávesnice na potrebné miesto výmenou za pôvodnú klávesu a nakonfigurovať na konkrétnu akciu.Výhodou je i tzvBattleDock pre pripojenie osvetlenie a internetové kamery.
Parametre a špecifikácie:

Konektory:
2x USB (USB hub)
1x 3,5 mm jack pre slúchadlá
1x 3,5 mm jack pre mikrofón

Klávesy:
10 programovateľných kláves
8 multimediálnych kláves
5 špeciálnych kláves

Pamäť:
32 kB pre 5 uložených profilov

Ďalšie funkcie:
10 vymeniteľných kláves
BattleDock pre pripojenie osvetlenie a internetovej kamery

Kábel:
180 cm dlhý, 5 mm tlustý

Rozmery:
510 x 218 x 29 mm

Parametre a špecifikácia

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Programovateľné klávesy
Kód:  MR059
Produktové číslo:  RZ03-00070100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04