Obnoviť stránku

Klávesnice Logitech

Logitech klávesnica

Logitech klávesnica: Precízne vyhotovenie každého detailu

Švajčiarska spoločnosť Logitech vyrába počítačové príslušenstvo už s viac ako tridsaťročnou tradíciou. Svoje výrobky však stále inovuje a ich kvalitu posúva s každým novým modelom o úroveň vyššie. Vďaka tomu patria Genius klávesnice Logitech k tým vôbec technologicky najpokročilejším a dizajnovo najatraktívnejším na trhu. To potvrdzuje aj niekoľko medzinárodných ocenení. Klávesnica Logitech skrátka ponúkne skvelý výkon ako na prácu, tak hranie počítačových hier.

Bezdrôtová klávesnica Logitech

Bezdrôtová Logitech klávesnica

Bezdrôtová Logitech klávesnica vás zbaví nepraktického káblu a ponúkne jednoduché pripojenie k počítaču pomocou Unifying USB nano prijímača či technológie Bluetooth. Vďaka jej ergonomicky prispôsobeným tvarom sa písanie textov stane mnohonásobne pohodlnejším. Vďaka jasnému podsvieteniu kláves sa vám bude oveľa lepšie pracovať v šere alebo v noci. Logitech klávesnica bezdrôtová disponuje tiež dlhou výdržou batérií, ktorých životnosť môže byť až tri roky.

Kancelárske Logitech klávesnice

Kancelárske Logitech klávesnice poskytujú spoľahlivú službu miliónom domácností po celom svete. Nenáročný používateľ ocení predovšetkým ich dlhú výdrž, jednoduché ovládanie a nízku cenu. Dostatočne dlhý USB kábel zapojíte do počítača a ďalej sa už nebudete musieť o nič starať. Drôtové klávesnice Logitech majú prvotriedne ergonomické vlastnosti a výbornú stabilitu aj po rokoch prevádzky, navyše nevyžadujú pravidelné nabíjanie.

Kancelárske Logitech klávesnice
Logitech klávesnica herná

Herné Logitech klávesnice

Herné Logitech klávesnice vyrobené z vysoko odolných materiálov poskytnú každému ozajstnému hráčovi všetko, o čom pri hraní hier túži. Sú navrhnuté tak, aby vás ani po dlhých hodinách stláčania klávesov neboleli ruky. Na zvládnutie rýchlej hernej akcie ponúka klávesnica Logitech funkciu Anti-ghosting zaisťujúcu okamžitú odozvu klávesov bez ohľadu na to, koľko ich stláčate zároveň. Prispôsobenie klávesov a nastaviteľnosť podsvietenia je potom pri hernej klávesnici Logitech samozrejmosťou.

Mechanická klávesnica Logitech

Pokiaľ na počítači píšete dlhé texty alebo ste vášnivým hráčom počítačových hier, mechanická klávesnica Logitech by určite mala byť súčasťou vašej výbavy. Jej podstata spočíva vo vysokom výkone a dlhej životnosti mechanických spínačov. Mechanické spínače Logitech Romer-G potešia tiež perfektnou odozvou, ktorá je toľko potrebná pri herných súbojoch. Vy a váš skvelý postreh v kombinácii s výkonom mechanickej klávesnice Logitech sa stanete skrátka neporaziteľným.

Mechanické klávesnice Logitech
Programovateľné klávesnice Logitech

Programovateľné Logitech klávesnice

Programovateľné Logitech klávesnice sú spravidla vybavené niekoľkými programovateľnými klávesmi, vďaka ktorým ľahko prispôsobíte hrateľnosť počítačových hier. Pomocou programu Logitech Gaming Software môžete k programovateľným klávesom priraďovať vlastné makrá alebo navoliť špecifické funkcie klávesov na konkrétne aplikácie. Programovateľné G klávesy sú pri Genius klávesnici vždy šikovne umiestnené pri sebe, takže vám budú všetky vždy plne k dispozícii.

Spresniť parametre
198 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19