Obnoviť stránku

KME KM-1301

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KME KM-1301

Unikátna počítačová klávesnica so zabudovaným mikrofónom, webovou kamerou i USB hubom.Na boku klávesnice nájdete aj výstup na slúchadlá a Line-in vstup pre pripojenie analógového audio vstupu.Klávesnice sa k počítaču pripája pomocou vysokorýchlostného USB 2.0 portu.Navyše disponuje USB hubom, ktorý ponúka 1 port pre pripojenie ďalšie periférie.Možno tak ľahko pripojiť napríklad myš alebo digitálny fotoaparát.
Nadštandardné funkciou je integrovaná WEB kamera s rozlíšením 0,35 megapixelov.Nechýba ani mikrofón, ktorý je umiestnený v hornej časti klávesnice a možno ho vyklopit do vzpriamenej polohy.Vďaka týmto funkciám možno ľahko využívať napríklad funkciou VoIP.
K dispozícii je mnoho multimediálnych kláves, štandardné rozloženie tlačidiel aj české popisky.Podporovaný je operačný systém Microsoft Windows verzie 98, ME, 2000 a XP.
Parametre a špecifikácie:
Zabudované funkcie: Mikrofón Webkamera USB hub (1 port) Audio konektory
Audio:
Výstup na slúchadlá
Line-in vstup
Rozlíšenie kamery:
0,35 megapixelov
Popisky kláves:
České
Rozhranie:
USB
Rozmery:
510 x 231 x 42 mm
Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows 98 / ME / 2000 / XP
Kód:  UA155
Produktové číslo:  KM-1301

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08