Obnoviť stránku

Klarstein Toledo

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Toledo

Zvlhčovač Klarstein Toledo v čiernej farbe vás ohromí nielen svojim moderným vzhľadom, ale aj prvotriednymi funkciami, ktoré dokážu oveľa viac, než len dodať vzduchu dostatočnú vlhkosť. Správny pomer vlhkosti vzduchu je potrebný pre uvoľnenie dýchacích ciest, čím uľavuje nielen astmatikom, ale aj každému, komu príliš suchý vzduch nerobí dobre. Zvlhčovač vzduchu Toledo má objemnú 6 l nádrž, ktorá sa ľahko plní vďaka vrchnému otváraniu. Uľavte svojmu dýchaciemu ústrojenstvu so zvlhčovačom Klarstein.

Kľúčové vlastnosti zvlhčovača vzduchu Klarstein Toledo v čiernej farbe

  • Dodáva vzduchu potrebnú vlhkosť
  • Uľavuje dýchacím cestám a má pozitívny vplyv na zdravie
  • Objemná nádrž pojme dostatok vody
  • Zvlhčovač Toledo disponuje dvoma výtokovými tryskami
  • Tichý chod neruší pri práci ani spánku
  • Aróma difuzéra sa postará o príjemnú vôňu

Prispôsobí sa vašim potrebám

Zvlhčovač Klarstein Toledo je vybavený dvoma výtokovými tryskami, ktoré je možné nastaviť nezávisle od seba. Vodná para sa tak môže uvoľňovať do dvoch smerov zároveň, čo výrazne zlepšuje rozptyl pary po miestnosti. Vďaka ultrazvukovej technológii je zvlhčovač Toledo dokonale tichý, čo z neho robí ideálneho pomocníka nielen do kancelárie, ale aj do spálne. O navodenie správnej atmosféry sa postará LED diódové modré svetlo, ktoré je možné kedykoľvek vypnúť, a predovšetkým integrovaný aróma difuzér. Vodná para tak prevonia váš byt ktoroukoľvek vybranou vôňou, čo vám zdvihne náladu a spríjemní pobyt v miestnosti. Dajte šancu zdravšiemu voňavému vzduchu s ultrazvukovým zvlhčovačom Toledo.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 24 W
Zvlhčovací výkon 300 ml/hod
Objem nádržky 6 l

Typ zvlhčovača

Typ zvlhčovača Ultrazvukový

Funkcie

Funkcie Udržovanie vlhkosti

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Hĺbka 200 mm
Šírka 230 mm
Výška 290 mm
Kód:  KLAZV025
Produktové číslo:  4260509683746
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03