Obnoviť stránku

Klarstein Sevilla - čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Sevilla - čierny

Vďaka čiernemu zvlhčovaču vzduchu Klarstein Sevilla sa zbavíte všetkých ťažkostí spojených s príliš suchým vzduchom v prostredí. Pôsobí pozitívne nielen na dýchacie cesty, ktorým výrazne uľavuje a zvyšuje ich odolnosť voči chorobám, ale má pozitívny vplyv aj na drevený nábytok v miestnosti, ktorý je v príliš suchom vzduchu náchylný na praskanie. Kompaktné rozmery, zaoblený dizajn a množstvo funkcií robí zo zvlhčovača Sevilla toho správneho pomocníka v boji proti nezdravo suchému ovzdušiu.

Kľúčové vlastnosti zvlhčovača vzduchu Klarstein Sevilla v čiernom vyhotovení

  • Výrazne uľavuje dýchacím cestám namáhaným príliš suchým vzduchom
  • Pôsobí pozitívne na vzhľad a životnosť dreveného nábytku
  • Zvlhčovač Sevilla umožňuje nastaviť mieru vlhkosti vzduchu
  • Integrovaný senzor automaticky meria vlhkosť vzduchu
  • Ionizátor zbavuje vzduch prachových častíc, baktérií a zápachu
  • Ultrazvuková technológia zaručuje tichý chod

Prispôsobí sa vašim potrebám

Zvlhčovač vzduchu Klarstein Sevilla umožňuje používateľské nastavenie miery vlhkosti vzduchu v rozsahu 40 % – 80 %, presne podľa vašich potrieb a požiadaviek. Vďaka vnútornému senzoru nie je potrebné zariadenie strážiť, samo rozpozná, keď miera vlhkosti klesne pod nastavenú hodnotu a automaticky začne pracovať. O čisté hygienické prostredie sa postará vstavaný ionizátor, ktorý účinne zbavuje vzduch prachu, baktérií aj zápachu. Pridaním aromatického oleja vytvoríte v miestnosti príjemnú atmosféru vhodnú pre prácu aj odpočinok. Ovládanie zvlhčovača Sevilla prebieha jednoducho cez prehľadný predný panel, ktorý je vybavený šiestimi tlačidlami a informačným displejom. Disponuje aj funkciou časovača, ktorý umožní automatické spustenie vo vami nastavený čas. Pre pohodlné ovládanie z väčšej vzdialenosti je pribalený intuitívny diaľkový ovládač. Doprajte si zdravý hlboký nádych so zvlhčovačom Klarstein Sevilla.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 30 W
Zvlhčovací výkon 300 ml/hod
Objem nádržky 4,5 l

Typ zvlhčovača

Typ zvlhčovača Ultrazvukový

Funkcie

Funkcie Časovač, Ionizácia, Udržovanie vlhkosti, Meranie vlhkosti

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Hĺbka 250 mm
Šírka 200 mm
Výška 270 mm
Kód:  KLAZV035
Produktové číslo:  4260414895289
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08