Obnoviť stránku

Klarstein Nibelheim - čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Nibelheim - čierny

Zvlhčovač vzduchu Nibelheim v čiernej farbe od nemeckej spoločnosti Klarstein je vhodným riešením suchého vzduchu do miestností s veľkosťou do 100 m3. Vďaka pokročilým funkciám dokáže automaticky udržiavať zvolenú hladinu vlhkosti alebo ju zvyšovať na potrebnú úroveň. Pre dokonale čistý vzduch je vybavený ionizátorom pre odstránenie prachu a zápachu, UV lampou ničiacu baktérie a možnosťou ohrevu prúdiacej pary. Pre navodenie správnej atmosféry je možné využiť aromatickú podložku v kombinácii s aromatickými olejmi.

Kľúčové vlastnosti zvlhčovača vzduchu Klarstein Nibelheim v čiernej farbe

  • Pôsobí pozitívne na zdravie
  • UV lampa ničí baktérie a choroboplodné zárodky
  • Ionizátor zbavuje prostredie prachu a zápachu
  • Zvlhčovač vzduchu Nibelheim disponuje aromatickou vložkou
  • Nastaviteľný ohrev prúdiacej pary

Pre zdravie človeka a dlhú životnosť nábytku

Zvlhčovač vzduchu Klarstein Nibelheim pôsobí pozitívne nielen na zdravie, ale aj na životnosť a vzhľad dreveného nábytku. V suchom vzduchu dochádza k praskaniu drevených vlákien a strate lesku. Vďaka zvlhčovaču vzduchu Nibelheim ochránite nielen svoje zdravie, ale tiež svoj nábytok od predčasného rozkladu. Objemná 5,6 l nádrž umožňuje využiť vysoký odparovací výkon a na nutnosť doplnenia vody vás upozorní pomocou LED indikátora. Obsluha prístroja je jednoduchá vďaka prednému dotykovému panelu a dodávanému diaľkovému ovládaču. Zaoblený tvar a kompaktné rozmery sú tým pravým pre vašu kanceláriu aj domácnosť. Zvlhčovač vzduchu Klarstein Nibelheim je tak ideálnym riešením pri ťažkostiach spojených so suchým vzduchom.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 105 W
Zvlhčovací výkon 400 ml/hod
Objem nádržky 5,6 l

Typ zvlhčovača

Typ zvlhčovača Ultrazvukový

Funkcie

Funkcie Časovač, Ionizácia, Udržovanie vlhkosti, Meranie vlhkosti

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Hĺbka 150 mm
Šírka 230 mm
Výška 370 mm
Kód:  KLAZV008
Produktové číslo:  4260457480091
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19