Obnoviť stránku

Klarstein Mundschenk

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Klarstein Mundschenk

Klarstein Mundschenk je mladinový kotol, ktorý ponúka jednoduchý balíček na stláčanie varného sladu. Vďaka tomuto kotlu získa vaše podomácky varené pivo tú správnu mladinu. Zvládne uvariť až 30 litrov varného materiálu. To všetko vo veľkom dvojstennom kotli vyrobeného z ušľachtilej ocele na rovnomerné rozdelenie teploty. Ovládanie je úplne jednoduché - cez dotykovú ovládaciu plochu s LCD displejom budete môcť manuálne nastaviť teplotu, čas varenia a výkon. K dispozícii je aj automatický program.


Kľúčové vlastnosti mladinového kotla Klarstein Mundscheck

  • Kompletná súprava na jednoduchý sladový proces - kotol, sitková násadka, nádoba na obilie a obehové čerpadlo
  • 2 500 W výkonné vykurovacie teleso
  • Dvojstenný kotol z ušľachtilej ocele
  • Jednoduché dotykové ovládanie s prehľadným LCD displejom
  • Vypúšťanie poistným ventilom
  • Rozmery: 40 × 70 cm
  • Chladiaca špirála nie je súčasťou balenia

Komplexné zariadenie na varenie mladiny

Vykurovacie teleso s výkonom 2 500 W ľahko privedie slad do varu. Mladinový kotol behom pár okamihov dosiahne požadovanú teplotu a po dobu niekoľkých hodín túto teplotu udržuje. Nechýba ani integrovaný ukazovateľ poskytujúci presnú informáciu o tom, v ktorom zo šiestich samostatne programovateľných sladových krokov sa zariadenie práve nachádza.
Mladinový kotol Klarstein Mundschenk ponúka naozaj rozsiahle príslušenstvo, ktoré počas procesu varenia oceníte hneď niekoľkokrát. V balení tak nájdete sitkovú násadu a nádobu na obilie – pomôžu s odstránením mláta z mladiny. Obehové čerpadlo uľahčí miešanie sladu a chladiaca špirála zaručí ochladenie mladiny vo veľmi krátkom čase. Výpustný kohút umožní ľahké preliatie do kvasnej nádoby.

Kvalitné materiály

Všetky časti sú vyrobené z vysoko kvalitnej ušľachtilej ocele 304. Táto oceľ je tak zárukou, že sa do piva nedostanú žiadne kovové chute. Taktiež sa ľahko čistí.
Pokiaľ ste milovník domáceho piva, je tento produkt ideálnym riešením na jeho domácu výrobu. S Klastein Mundscheck vyrobíte mladinu ako pre svetlé, tmavé, vrchne či spodne kvasené, ale aj pšeničné alebo plzenské pivo.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 30 l

Materiál

Telo hrnca Nerez
Typ vonkajšieho povrchu Nerezový
Typ vnútorného povrchu Nerezový
Povrchová úprava rukoväti Plastová

Vlastnosti

Výkon 2 500 W (2 500 W)
Kód:  KLAPI003
Produktové číslo:  4260457488141
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13