Obnoviť stránku

Klarstein Mambo 5

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Mambo 5

So stolným mixérom Mambo 5 vyrobíte výborné a zdravé smoothies, koktejly, omáčky, drvený ľad, detskú stravu a ďalšie pochutiny. Mixér disponuje nástavcom s nožmi so štyrmi čepeľami rôznych veľkostí z kvalitnej ušľachtilej ocele a motor pracuje s výkonom 800W s možnosťou plynule regulovať rýchlosť na prípravu určitých pokrmov či nápojov. Mixér ponúka praktický ovládací panel a prostredníctvom troch tlačidiel si vyberiete z už naprogramovaných funkcií - pulse, smoothie, ice. Sklenený džbán s trojito tesneným vekom a praktickou výlevkou s objemom 1,5l má značenie litrov, uncí a šálok. Vo vrchnáku je navyše integrovaná odmerka na 80 ml pre správne meranie aj malého množstva. Údržba mixéra vás nebude stáť žiadnu námahu, lebo nástavec s čepeľami možno ľahko vybrať a umyť a džbán s vekom je vhodný do umývačky. Kábel má svoje úložné miesto priamo v základni mixéri. Vďaka protišmykovým nôžkam zostane mixér stabilný.

Kľúčové vlastnosti 

  • Stolný mixér Mambo 5 pre výrobu smoothies, drveného ľadu, omáčok či detskej stravy
  • Motor s výkonom 800 W a plynulo regulovateľná rýchlosť
  • Vopred naprogramované funkcie - pulse, smoothie, ice
  • Nože so štyrmi čepeľami rôznych veľkostí z kvalitnej ušľachtilej ocele
  • Sklenená nádoba s výlevkou s objemom 1,5 l s označením litrov, uncí a šálok
  • Mixér disponuje bezpečnostným zámkom a ochranou proti prehriatiu

Bezpečnosť mixéra Klarstein Mambo

Výhodou mixéra je jeho ochrana proti prehriatiu, kedy sa prístroj v tejto situácii sám vypne a bezpečnostný zámok, ktorý zaručí spustenie motora jedine, pokiaľ je nádoba správne nasadená. S mixérom Mambo 5 spracujete naozaj maximum z vybraných potravín vďaka špeciálne upraveným čepeliam a zvislému ryhovaniu nádoby, ktoré zaistia perfektné zmiešanie všetkých pridaných surovín.

Technické parametre:

Rozmery základne zariadenia:
cca 22 × 24 × 19 cm

Rozmery skleneného džbánu:
cca 16 × 24 × 19 cm

Celková hmotnosť:
cca 3,6 kg

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vhodné pre Polievky, Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu
Funkcie Prednastavené programy
Kód:  KLASM034
Produktové číslo:  4260457481760
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14