Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Klarstein Highrise biely

3,3 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Klarstein Highrise biely

Ochladzovač Klarstein Highrise ponúka dokonalé ochladenie v priebehu letných dní. Chladenie fúkaného vzduchu je dosiahnuté odparovaním vody zo zásobníka s objemom 2,5 l. Nasávaný vzduch sa najprv ochladzuje a následne vyparuje. Odnímateľný filter pritom odstraňuje zo vzduchu prach a špinu a pre zvýšenie osviežujúceho účinku disponuje ochladzovač Klarstein Highrise takisto zvlhčovačom. Tri úrovne výkonu a voliteľne zapínateľné oscilácie umožňujú prispôsobenie vonkajšej teplote aj veľkosti miestnosti. Ochladzovač Klarstein teda zaistí nielen prísun chladného vzduchu, ale rovnako tak prináša aj zdravú klímu.

Kľúčové vlastnosti ochladzovača Klarstein Highrise bieleho

  • Ochladzovač vzduchu v modernom dizajne
  • Vzduch ochladzuje a zvlhčuje
  • Ochladzovanie pomocou odparovanej vody
  • S prepínateľnou osciláciou
  • Zásobník na vodu s objemom 2,5 litrov
  • 3 stupne výkonu a 3 prevádzkové režimy
  • Moderný dotykový ovládací panel
  • Klarstein Highrise s diaľkovým ovládaním
  • Integrovaný časovač
  • Farebné vyhotovenie: biele

Prevádzkový režim presne podľa potreby

Na dokonalé ochladenie miestnosti poslúžia nielen 3 stupne výkonu, ale aj 3 pracovné režimy, ktoré môžete voliť presne podľa potreby, situácie a vonkajšej teploty. Okrem normálneho prevádzkového režimu ochladzovač ponúka tiež prírodný režim, ten simuluje silnejúci a slabnúci vietor, a nechýba ani režim spánku, ktorý postupne mierne znižuje činnosť ochladzovača Klarstein.

Moderný elegantný dizajn bieleho ochladzovača Klarstein Highrise

Elegantný dizajn a moderné vyhotovenie robí z Klarstein Highrise dizajnový prvok, ktorý sa bude vynímať v každej miestnosti. Horná časť chladiča je vybavená dotykovým panelom, pomocou ktorého ho môžete ľahko ovládať. Samozrejmosťou je aj diaľkový ovládač pre úplne komfortné nastavenie požadovaných funkcií, medzi ktorými nechýba ani integrovaný časovač. Ten je možné naprogramovať v hodinových intervaloch až do doby 7 hodín, potom sa ochladzovač automaticky vypne. Úsporná konštrukcia, nízka hmotnosť a praktické držadlo navyše umožnia jeho ľahké prenášanie a manipuláciu. Klarstein Highrise je moderným spôsobom ochladenia a osvieženia miestnosti počas horúcich letných dní.

Rozmery:
90 × 24 cm

Hmotnosť:
4,3 kg


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Nemecko, USA

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Ocenenie

Ocenenia Bez ocenení

Vlastnosti

Objem nádržky na vodu 2,5 l

Základné informácie

Príkon 40 W
Funkcie Diaľkové ovládanie, Zvlhčovač, Oscilácia, Časovač, Ochladzovač
Počet rýchlostí 3
displej Áno
Prietok vzduchu 500 m3/h

Hlučnosť

Maximálna hlučnosť 53,13 dB

Rozmery a hmotnosť produktu

Výška 90 cm
Šírka 24 cm
Hmotnosť 4,3 kg
Kód:  KLARO291
Produktové číslo:  4260435916291
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02