Obnoviť stránku

Klarstein Fruit Jerky 14

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Fruit Jerky 14

Sušička potravín Klarstein Fruit Jerky 14 vás prekvapí svojou obrou sušiacou plochou. Na 14 poschodiach vzniká priestor 2 m2. Veľmi prínosná bude táto sušička pre skutočného milovníka jablčných krížaliek, zeleninových chipsov a výborného sušeného mäsa či rýb. Veľa práce Fruit Jerky 14 ušetrí vášnivému hubárovi. Cesto v tejto sušičke krásne nakysne. Sušené kytice sa stanú kúzelnými dekoráciami. Ľahko a rýchlo rozpečené žemle budú opäť zlatisté, voňavé a chrumkavé. A čo naši štvornohí miláčikovia? Tí sa po plátkoch sušeného mäsa budú ešte dlho olizovať. Sušeniu sa medze nekladú, a preto smelo vyskúšajte niektoré z rozsiahlych tipov, ktoré spolu so sušičkou Fruit Jerky 14 dostanete.

Prečo práve Klarstein Fruit Jerky 14?

  • Vysoko výkonná a kvalitne vyrobená sušička
  • 14 sušiacich plôch o celkovom rozmere takmer 2 m2
  • Prírodná konzervácia zachová vitamíny, minerály i ďalšie cenné látky
  • Fruit Jerky 14 predĺži trvanlivosť potravín
  • Stabilná konštrukcia je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele
  • Veľmi jednoduché ovládanie pomocou tlačidiel
  • Prehľadný LCD display
  • Nastavenie času sušenia na minútu presne pomocou časovača (až do 40 hod 59 min)
  • Nastaviteľná teplota po 1 °C vám umožní sušiť potraviny pri ideálnych podmienkach
  • Pohodlnú kontrolu potravín zaistia veľké dvierka s praktickým okienkom
  • Súčasťou balenia je návod na obsluhu s mnohými tipmi na prípravu sušených potravín

Kvalita a precízne spracovanie nemeckého výrobcu

Dehydrátor Fruit Jerky 14 od nemeckej spoločnosti Klarstein exceluje precíznym spracovaním a vysokou kvalitou. Výkon 1000 W vodu z potravín veľmi efektívne odoberá a poskytuje tak optimálne podmienky pre rýchle spracovanie aj skutočne obrovského množstva potravín. Či už potrebujete pripraviť veľké pohostenie alebo riešite čo s bohatou úrodou, 14 sušiacich poschodí o celkovom rozmere takmer 2 m2 vás v štichu nenechá. Stabilná konštrukcia sušičky je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele. Do tejto konštrukcie sa zasúvajú jednotlivé sušiace poschodia. Nad sušením máte nepretržitú kontrolu. Pre priamy dohľad sú súčasťou sušičky Fruit Jerky 14 praktické veľké dvierka s okienkom. Teplovzdušná ventilačná prevádzka má na starosti rovnomerné rozmiestnenie tepla a cirkuláciu vzduchu. Teplotu môžete regulovať už po 1 °C, a dosiahnuť tak majstrovských výsledkov. Pomocou timera (časovača) nastavíte aj požadovanú dobu sušenia. Firma Klarstein dbá na vaše bezpečie, a preto pri výrobe sušičky Fruit Jerky 14 nepoužila škodlivý bisfenol A (BPA), ktorý sa, žiaľ, používa na výrobu plastov. Konštrukcia z nehrdzavejúcej ocele je vybavená bezpečnostnými prvkami, ktoré zamedzujú náhodnému prevráteniu dehydrátorov, čím rovnako chránia vás i pripravované potraviny.

Zdravé, chutné, plné energie

Sušenie je jednou z najstarších a najprirodzenejších metód konzervácie. Vitamíny, minerály a iné cenné látky zostanú nedotknuté, preto sú sušené potraviny zdravými prírodnými doplnkami. Tieto delikatesy v sebe koncentrujú obrovské množstvo energie. Na výlete určite oceníte silu, ktorú vám dodá sušené mäso. Navyše vás určite poteší, že desiata nezaberie veľa miesta v batôžku. Sušené potraviny sú totiž skladné, ale pritom zdravé, chutné a výživné.

Rozmery:
38,2 × 69 × 53,5 cm

Hmotnosť:
18,5 kg

Počet sušiacich plôch:
14

Rozmery sušiacich plôch:
34,3 × 38,4 cm

Sušiace plocha celkom:
1,84 m2

Regulátor nastavenie teploty:
30-70 °C

Výkon:
1000 W

Farba:
čierna

 

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Tvar sušičky Hranatá
Typ ovládania Digitálne
Umiestnenie motora V bočnej časti
Príkon 1 000 W

Funkcie

Funkcie Regulácia teploty, Časovač

Dosky

Počet 14 ks
Priemer dosky 38,4 cm
Kód:  KLASU011
Produktové číslo:  4260486157117
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01