Obnoviť stránku

Klarstein Florida Jerky

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Florida Jerky

Zrelé ovocie, zelenina, huby, čerstvé bylinky a pokojne aj mäso, s tým všetkým si dokonale poradí sušička na ovocie a huby Klarstein Florida Jerky. Vďaka sile príkonu 500 W si jednoducho vytvoríte sušené jablká, sušené hríbiky alebo aj bylinky do čaju. Pri tejto sušičke vás zároveň potešia 5 tácok, na ktoré môžete pohodlne vykladať aj veľký objem surovín. Šetrným vysúšaním sa potraviny postupne zbavia vody, zostane v nich ale všetka chuť, vitamíny, minerály a ostatné zdraviu prospešné látky z nich tiež nevymiznú. Spoľahlivá sušička húb a ovocia Klarstein Florida Jerky má motor zboku, to spôsobí, že teplo vnútri postupuje priamoúmerne. Vďaka tomu nemusíte poschodia na sušenie neprakticky presúvať a sledovanie sušenia je o dosť ľahšie.

Kľúčové prednosti sušičky na ovocie Klarstein Florida Jerky

  • Sušička na ovocie má veľkosť príkonu 500 W
  • Množstvo mriežok v balení: 5 kusov
  • Funkcie: Regulácia teploty a časovač
  • Vzhľad sušičky húb a ovocia: Hranatá
  • Sušička na potraviny má motor umiestnený v bočnej časti
  • Jednoduché ovládanie

Sušička na potraviny s vychytanými možnosťami Klarstein Florida Jerky

Pomocou integrovaného automatického časovača kedykoľvek jednoducho natypujete požadovaný čas, ktorý je potrebný na optimálne vysušenie potravín. Akonáhle uplynie potrebná dĺžka sušenia, časovač sám upozorní, že je už dobré vybrať tácky či vypnúť sušičku na mäso a ovocie. Táto premyslená sušička na huby a ovocie navyše vie regulovať teplotu, vďaka ktorej sa priebeh vysúšania uľahčí a zefektívni. Túto voľbu môžete perfektne využiť počas sušenia mäsa, ovocia a zeleniny, a to preto, že každá potravina ocení inak vysokú teplotu.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Tvar sušičky Hranatá
Typ ovládania Manuálne
Umiestnenie motora V bočnej časti
Príkon 500 W

Funkcie

Funkcie Regulácia teploty, Časovač

Dosky

Počet 5 ks
Priemer dosky 30 cm
Kód:  KLASO445
Produktové číslo:  10034430
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09