Obnoviť stránku

Klarstein DryFy Pro

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Klarstein DryFy Pro

Odvlhčovač vzduchu Klarstein DryFy Pro si vie ľahko poradiť s príliš veľkou vlhkosťou v domácnosti, ktorá vyvoláva vlhnutie múrov, a tým pádom aj tvorbu plesní, čo môže zhoršiť zdravotný stav celej vašej rodiny aj kvalitu života v domácnosti. Tento pohyblivý model odvlhčovača sa dá perfektne použiť pre miestnosti v byte s plochou do 40 m2. Zároveň o jeho ideálnom výkone vypovedá schopnosť odvlhčovania 20 l/deň. S nádobou na zbieranie vlhkosti s kapacitou 4 l si vystačíte aj pri dlhšom odvlhčovaní bez nevyhnutného zásahu. Ďalšou z kľúčových predností je aj nehlučný chod s hodnotou 42 dB, čo znamená, že ho bez obáv môžete zapnúť, aj keď budete doma.

Zaujímavé parametre odvlhčovača vzduchu Klarstein DryFy Pro

  • Odvlhčovacia kapacita 20 l/deň
  • Do veľkosti miestnosti 40 m2
  • Objem kondenzačnej nádoby 4 l
  • Prídavné funkcie: Regulácia výkonu a časovač

Funkcie odvlhčovača vzduchu Klarstein DryFy Pro

Klarstein DryFy Pro je vyrobený tiež s automatickým časovačom, kde si na základe toho, ako sa vám to hodí navolíte, kedy má prístroj začať pracovať. Výkon máte možnosť aj zmenšiť alebo zväčšiť, a vďaka tomu usmerňovať hlučnosť a spotrebu elektrickej energie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 20 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 40 m2
Objem nádoby 4 l
Maximálna hlučnosť 42 dB
Hmotnosť 15,4 kg

Funkcie

Funkcie Regulácia výkonu, Časovač
Kód:  KLAOV413
Produktové číslo:  4260509688413
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01