Obnoviť stránku

Klarstein Big Spender Double

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Big Spender Double

Klarstein Big Spender Double zabezpečí dokonalé osvieženie na oslavách, grilovaní či posedeniach s rodinou a priateľmi. Výčapné zariadenie je primárne určené na čapovanie správne vychladeného piva, ale rovnako tak ho môžete využiť aj na nealkoholické limonády. Do priestranného interiéru výčapného zariadenia je možné jednoducho umiestniť štandardné sudy do veľkosti 50 litrov. Čapovací systém je doplnený možnosťou čapovania dvoch nápojov súčasne. Pomocou voliteľne nastaviteľnej teploty pritom zvolíte teplotu presne podľa typu nápoja. Súčasťou zariadenia sú všetky potrebné súčasti, ktoré sú k čapovaniu potrebné. Pripojovacie hadice, regulátor tlaku plynu aj plynová fľaša s CO2. Určite oceníte aj veľmi ľahké zapojenie, po ktorom sa môžete ihneď pustiť do čapovania.

Kľúčové vlastnosti výčapného zariadenia Klarstein Big Spender Double

  • Praktické výčapné zariadenie
  • Určené na čapovanie piva aj nealkoholických limonád
  • Čapovací systém pre dva nápoje súčasne
  • Výčapné zariadenie Klarstein s voliteľne nastaviteľnou teplotou
  • Jednoduché zapojenie aj obsluha
  • S pevnými podlahovými kolieskami pre ľahký prevoz
  • Regulátor tlaku na jednoduché prispôsobenie tlaku plynu proti tvorbe peny
  • Farebné vyhotovenie: čierno-antikorové

Pre dokonale vychladené pivo či limonádu

Antikorovo-čierna konštrukcia zariadenia Klarstein s pochrómovaným zábradlím a kohútikmi sa dokonale začlení do akéhokoľvek interiéru aj exteriéru. Jednoduchú manipuláciu a mobilitu zaistia pevné podlahové kolieska. Súčasťou zariadenia sú tiež dve mriežkovaného police pre usporiadanie jeho vnútorného priestoru a polica na plechovky, ktorá pojme až 16 nápojových plechoviek. Usporiadajte večierok či oslavu štýlovo a ponúknite svojim hosťom čerstvo načapované pivo či lahodnú limonádu vďaka Klarstein Big Spender Double.

Rozmery:
130 × 66 × 54 cm

Hmotnosť:
30 kg


Kód:  KLAVZ429
Produktové číslo:  4260509685429
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06