Obnoviť stránku

Klarstein Beerfest

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Klarstein Beerfest

Klartein Beerfest je rmutovacia nádoba, ktorá uľahčí výrobu piva v domácich podmienkach a veľmi rýchlo z vás urobí skúseného pivovarníka. Vďaka tejto nádobe zvládnete najzložitejší proces pri výrobe piva rmutovanie úplne bez problémov. Princíp rmutovania spočíva v tom, že mletý slad musí byť zohriaty a udržiavaný pri jednotnej teplote po dlhú dobu. Jedine tak sa tvrdé zrno premení na kvasiteľné cukry.

Kľúčové vlastnosti rmutovacieho kotla Klarstein Beerfest

  • Vypúšťací kohútik s jemným hadicovým filtrom
  • Dvojstenné veko s tesnením na bezpečné uzatvorenie
  • Rukoväť z tepelne odolného plastu pre ľahké otvorenie počas rmutovania
  • Vrátane sitka na filtrovanie rmutu
  • Vypínač na prednej strane zariadenia
  • Rozmery: 40 × 37 × 67 cm

Beerfest uľahčí výrobu piva

Dvojstenný oceľový kotol s objemom 30 litrov zaručuje rovnomerné zahriatie na dne aj vo vrchných častiach. Požadovanú teplotu nastavíte pomocou regulátora s presnosťou na 2 °C v rozmedzí 30 – 110 °C. Silné výhrevné teleso s výkonom 2 585 W uvedie slad do varu behom niekoľkých chvíľ. O aktuálnom prevádzkovom stave vás budú informovať dve kontrolky:

  • Červená – signalizuje, že sa Beerfest rozohrieva
  • Zelená – znamená, že teplota sa drží na požadovanej úrovni

Druhý otočný regulátor umožňuje nastavenie času v rozmedzí 10 – 120 minút. Po uplynutí nastaveného času vás upozorní akustický signál a vykurovacie teleso sa vypne. Nádobu možno tiež nastaviť na nepretržitú prevádzku.

Kvalitné materiály

Rmutovací kotol Klarstein Beerfest je kompletne vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, aj vďaka tomu sa ľahko čistí. Zaujme aj elegantným vzhľadom, kedy je vonkajší plášť leštený. Po dokončení rmutovania prídu vhod jemné sitko a hadicový filter. Ľahšie tak odstránite zvyšky rmutu. Cez 1/2" kohútik na dne filtrovaný slad vypustíte. Ventil na kohútiku disponuje poistkou proti náhodnému otvoreniu.

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 30 l

Materiál

Telo hrnca Nerez
Typ vonkajšieho povrchu Nerezový
Typ vnútorného povrchu Nerezový
Povrchová úprava rukoväti Plastová

Vlastnosti

Výkon 2 585 W (2 585 W)
Maximálna teplota 110 °C (110 °C)
Minimálna teplota 30 °C (30 °C)
Kód:  KLAPI001
Produktové číslo:  4260414893476
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06