Obnoviť stránku

Klarfit Neckstar béžový

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Klarfit Neckstar béžový

Objavte tajomstvo japonskej shiatsu masáže pomocou Klarfit Neckstar. Masážny golier dokonale uvoľňuje svaly na šiji a v ramennej oblasti, rovnako tak ale môže byť použitý na masáž brucha, chrbta, lýtok či stehien. Golier prináša hĺbkové uvoľnenie pre stuhnuté a natiahnuté svaly a účinne napomáha odstráneniu bolesti. Štyri pohyblivé masážne hlavice masírujú svaly 2-cestnou rotačnou metódou a napodobňujú tak shiatsu masáže. Polohu a reguláciu tlaku masážneho goliera umožňujú praktické pútka na ruky. Masážnemu golieru nechýba ani zahrievacia funkcia, ktorá podnieti cirkuláciu krvi a prekrví tak vyhrievaný sval. Klarfit Neckstar sa postará o príjemné uvoľnenie svalov na vašom tele nielen po náročnom dni.

Kľúčové vlastnosti masážneho goliera Klarfit Neckstar, béžový

  • Praktický masážny golier
  • Určený na uvoľnenie svalov na šiji a v ramennej oblasti
  • Vhodný aj na masáž brucha, chrbta, lýtok alebo stehien
  • Masážny golier hĺbkovo uvoľňuje stuhnuté a natiahnuté svaly
  • 4 pohyblivé masážne hlavy s 2-cestnou rotačnou metódou
  • Golier na masáž Klarfit Neckstar so zahrievacou funkciou na cirkuláciu krvi
  • Jednoduchá údržba vďaka poťahu z polyuretánu
  • Pohodlné ovládanie goliera cez bočné tlačidlo
  • Béžové vyhotovenie masážneho goliera Klarfit Neckstar

Masážny golier Klarfit Neckstar s pohodlným ovládaním aj ľahkou údržbou

Masážny golier Klarfit Neckstar je opatrený poťahom z polyuretánu, ktorý možno veľmi ľahko umývať, vďaka čomu ponúka úplne jednoduchú údržbu. Určite oceníte aj pohodlné ovládanie pomocou tlačidla na boku goliera. Komfortné používanie umožní ergonomický dizajn, vďaka ktorému golier perfektne sedí na šiji a ľahko sa prispôsobí tiež ďalším častiam tela. Okrem toho vyniká svojimi kompaktnými rozmermi, ktoré zaistia jeho jednoduché prenášanie. Doprajte vášmu telu príjemnú relaxáciu a uvoľnenie svalov vďaka masážnemu golieru Klarfit Neckstar.

Rozmery:
128 × 20 × 12 cm

Hmotnosť:
2 kg


Kód:  KLAML902
Produktové číslo:  4260457489902

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09